| RosaliaOriginala a întrebat:

Credeti ca e bine sa fii putin misogin uneori? Mai ales cand ai de a face cu misandre?

14 răspunsuri:
| Antonia1viata1tha a răspuns:

Ma eu zic ca nu chist foarte misogin da putin misogin e ok cateodata distreaza te da doar putin misogin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai de a face cu pitipoance cu aere nejustificate, arogante, lipsa de educatie, caracter indoielnic, lipssite de empatie si umanitate clar e bine sa fii misogin.

| DariaDark a răspuns:

Misoginismul denotă lipsă de inteligență în orice circumstanță.
Totuși, hai să nu uităm că am ieșit dintr-o femeie, până la urma urmei.
Dacă ar fi să vorbim de faptul că i bagi tu aleia pu! e în gură, aia i altceva, și e perfect ok să-i umpli frigiderul când și-o cere.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu e bine să fii misogin niciodată

| RosaliaOriginala explică (pentru CostinAlamariu):

De ce? Esti femeie?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Nu. Pur și simplu arăți a prost cand esti misogin. Incerc sa te salvez de asta

| gapb a răspuns (pentru DariaDark):

Fara tatal tau nu ai fi existat

| Manticora a răspuns:

In primul rand misandria nu ar exista daca nu ar exista misoginismul, e un raspuns la el.
Femeile au indurat mereu multe nedreptati si nu s-au intors impotriva barbatilor pana de curand. Inca sunt femei care au trecut printr-o gramada de lucruri si nu urasc barbatii, insa am prieteni care la 30 de ani inca urasc nu stiu ce colega din liceu ca au refuzat un suc.
Misoginismul e dat de IQ scazut, educatie proasta si misecuvism, misandria e o reactie traumatica.
Barbatii cand urasc femeile vor sa le ia drepturile, le agreseaza in toate felurile, le omoara. Misandria face glume despre chelii.
Nu e acelasi lucru.

| Manticora a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce inseamna lipsite de empatie si umanitate? Si de ce urasti asta doar la femei cand lipsa empatiei e mai comuna la barbati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Manticora):

Mi se pare mie sau el întreba exclusiv despre femei?
Te a deranjat așa tare ce am scris sau mi se pare? Poate te incadrezi și de aia
Nu știi ce este empatia? Trebuie sa explic așa ceva? Nu știi ce e aia umanitate? Trebuie sa explic?

| DariaDark a răspuns (pentru gapb):

Nu ai înțeles esența mesajului, da na, atât poți

| gapb a răspuns (pentru DariaDark):

Egalitatea intre sexe draga mea, nici misandria nici misoginismul nu e benefic, nu uita ca fara tatal tau nu ai fi existat

| Manticora a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, explica. Ce ai scris tu nu sunt trasaturi feminine, ci umane.

Daca o femeie nu suporta barbatii libidinosi, e misandra?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Manticora):

Nu înțeleg ce vrei mai exact cu discuția asta.