anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e mai usor sa fii baiat sau fata? De ce?
Dar invers?

11 răspunsuri:
| August99 a răspuns:

E mai usor sa fi baiat, din numeroase motive. De exemplu ca fata ai acea perioada "minunata" a lunii, baietii se integreaza mai usor ca fetele iar de la fete multi au asteptarea sa se machieze sau sa arate ca niste papusi. Desigur ce am spus nu e valabil pentru toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru August99):

Nu e asa misto sa fii baiat, daca-ti spune una ca vrea sa faca prostii cu tine gata, o sa ai acel instict masculin
Uite, ca sa intelegi la ce m-am referit, scrie aici si de asta http://www.vice.com/ro/read/5-motive-pentru-care-e-oribil-sa-fii-barbat

| Mayhem666 a răspuns:

Din moment ce nu sunt fata, nu am de unde sa stiu daca e mai greu sau nu, dar acum fiecare tabara o sa vina si o sa spuna ca e mai usor sa fi de partea cealalta, baietii o sa spuna ca e mai usor sa fi fata, iar fetele o sa spuna ca e mai usor sa fi baiat.
Eu o sa vin si o sa spun ca e greu sa fi ambele, e greu sa fi si fata, dar e greu sa fi si baiat.
Greu e pentru toata lumea, pentru unii mai greu, pentru altii mai usor.
Daca esti fata, persoanele au unele asteptari de la tine, iar daca esti baiat, persoanele au alte asteptari de la tine. Persoanele nu au aceleasi asteptari si de la fete si de la baieti, asteptarile sunt diferite in functie de ce esti (fata sau baiat).
Pentru mine sa fiu baiat este la fel de greu daca as fi fost fata.

| T0T a răspuns (pentru August99):

Fraierii au acele așteptări. Având în vedere modul în care fetele atrag privirile aș zice că ele se integrează mai ușor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Asa zic si eu

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne spunea azi proful de DEEA că pe unde lucra el nu știu ca ce la Telekom șefii au obișnuința să angajeze vreo 3-4 minți strălucite și măcar să aibă acolo 2 femei care chiar arată bine dar care totuși nu sunt paralele. Nu știu dacă era mai în glumă sau mai în serios.

| August99 a răspuns (pentru T0T):

Nu neaparat.

În mare, da.

| August99 a răspuns (pentru T0T):

Atrag priviri si atat. Nu toate baga in seama acele priviri si se integreaza doar printre anumiti oameni. Eu de multe ori imi doream sa fiu baiat ca sa ma integrez la scoala mai bine ca de fete se face misto daca nu esti "curvulita" machiata si toate cele. Mai incolo in viata cand o sa dau de oameni mai maturi sper sa se schimbe situatia.

Nu știu în ce mediu trăiești tu dar mi se pare aiurea. Pe unde am trecut eu fetele care atrăgeau priviri era logic că primeau mai multe atenții, mai multe băgări în seamă. Nu pot să îmi imaginez în ce mediu de curvari trăiești laughing
Oricum e decizia lor unde se integrează dar au mai multe posibilități.

| Tpuist a răspuns:

Niciuna.