anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că e ok în a da note/ă la fizicul unei persoane?
Mie nu.
Vouă cum vi se pare asta?

Răspuns Câştigător
| Seba2013 a răspuns:

Nu, trebuie sa vezi si ceea ce este pe dinăuntru. Ce ce este pe dinafara ma poare tine la superficie, aparente, insa nimic consistent si esential.
Poate sa fie o vedeta de hollywood, insa de-adavarat un balaur impur. Mai bine sa fie balaur doar pe dinafara insa pe dinauntru vedeta virtuoasa.

Trebuie sa dezbracam persoana aceea ca sa isi arate inima, dupa aceea o sa iti spun ce nota ii dau. Daca are o inima blanda si o intentie curata, nota 10. Daca imi vei arata o inima, voi fi primul care voi nota.

Eu dau o mare valoare si ma supun spiritului iar carnii desarte si inferioare mai deapoi.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi se pare ok pentru că este extrem de subiectiv

| SharpEagle a răspuns:

E ok daca cei care dau note au ceva ce sa-i recomande in sensul asta. Adica, sa fie creatori de moda, esteticieni, pictori, sculptori, fotografi samd. Oameni care inteleg armonia proportiilor, care stiu chestiuni de anatomie, morfologie etc.
Altfel, e doar pe sistemul "nu poti sa te caci in gusturile omului"...

| Brizbriz a răspuns:

Mi se pare ca esti politic, corecta, si cam atat

in ziua in care eu sau altcineva v-a spune ca Viorica Dancila e de nota cuiva ca Barbara Palvin, o sa fie sfarsitul lumii

iar ce spui tu deja e de o IMBECILITATE ABSOLUTA in practica Miss America a fost desfiintata si inlocuita cu Miss Pageant (sau cum dracu' se numeste) unde conteaza mai mult "ce ai in cap" (cum dracu definesti asta, nu inteleg, pentru ca atunci toate femeile de success ar trebui sa fie implicit castigatoare) decat cum arati
si la care... probabil, nu se mai uita decat, cateva gospodine plictisite de telenovele si de, Desperate House Wives

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Dacă nu, de ce ai publicat o întrebare în care ne ceri să evaluăm fizicul unei actrițe?

| RAY a răspuns (pentru SharpEagle):

Omule orice om observa frumusețea

| RAY a răspuns:

Ne dam seama instant dacă respectiva persoana ne atrage sau nu,asta nu cere timp,educație, școala, frumusețea nu este subiectiva,o femeie frumoasa sau un bărbat frumos peste tot în lume va fi frumos,persoanele frumoase sunt populare,vezi efectul Hallo, asta cu ca trebuie sa fii cică pictor sa iți dai seama ca ala e urat sunt fantezi, involuntar știm ca x e frumos, noi nu dam note în mod conștient, cunosc un tip frumos care oriunde a mers în lumea asta era atragator, orice fata din ro dacă ar fi dusa într un trib ar fi atrasa de liderul alfa, e destul vocea lui sa le excite la maxim

| SharpEagle a răspuns (pentru RAY):

Pai, nu e nici o problema s-o observe si sa-si dea cu parerea. Insa, daca vorbim de note, atunci ne imaginam ca se iau niste verdicte pe seama acelor note. Aici e problema pe care o vad eu...
Adica, sa ne intelegem, nu poti chema oameni de pe strada si sa-i pui in juriul unui concurs de Miss. Nu merge asa. Omul average apreciaza frumusetea mai mult intuitiv, la nivel de "general impression", nu analitic si defalcat, pe relatii de proportii de "aur", dimensiuni etc, asa cum o fac anumite categorii care lucreaza cu frumusetea la alt nivel.

| cristimihailov a răspuns:

Ti-ai dorit vreodata sa fii Miss?
Acolo nu se dau note?

| mgtow a răspuns:

O tampenie

| RAY a răspuns (pentru SharpEagle):

Corect,involuntar, cât despre miss,sunt atâtea fete frumoase simple, eu stau în tm e plin, rar una urata, ca și ăștia cu eurovision, astea sunt rahaturi Mann

| Mosotti a răspuns:

De ce nu e okey sa dai note? Ca aici nu e vb ca nu-mi place sau imi place pentru ca figura nu e genul meu, e vb de nota generala de atractie.

Adica nu merge "fiecare ii place diferit", ca nu de aia e vb.
Ca daca-s 3 barbati de nota 9, asta se vede de catre toti, chiar daca uneia o sa-l placa de unu din aia trei, sau alteia, de altul din aia trei, dar toti au acelasi nivel de atractivitate, la asta se refera nota.

Adica e cum ar fi merzan, BMW, Audi, cam toate au aceiasi nota chiar daca unu vrea mezan, altul audi.

Dar daca ai audi si o dacie, e cu totu altceva, dacia are nota mai mica la general.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e subiectiv, ca nu e vorba de figuri care sa fie placute de toti sau nu, e vorba de nota de atractie la general.
Nota se refera la "e frumusica foc, dar nu e genu meu", chiar daca nu te atrage, dar vezi potentialul ei, vezi nivelul de frumusete.

Ca si un barbat care nu se simte deloc atras de barbati, vede "asta arata f bine".

| Angelindeed a răspuns:

Nu. In general bărbații fac asta și dacă ne apucam sa facem același lucru îi băgăm în depresie și zic că suntem superficiale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Pe principiul celor care dau note.

Răspuns utilizator avertizat