| MeisterSchnitzel a întrebat:

Credeți că este posibil să găsim iubire și pentru oameni ca Hitler, Stalin sau Mao?

19 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Fiecare a avut o Eva Braun, o Nadezhda Alliluyeva, o Jiang Qing așa că nu văd unde-i problema!

| 1onurSimion a răspuns:

Doamne Dumnezeule meu ferește!

| Mindfulness a răspuns:

Nu cred, sunt psihopați și paranoici, de fapt Hitler cred că era paranoic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce am caută?

| simplaexistenta a răspuns (pentru sierra1):

Interesant ca toate au murit prin suicid.

| sierra1 a răspuns (pentru simplaexistenta):

Ce mai contează, au fost "iubite"

| TimberWolf a răspuns:

Da, eu am vrut sa ma insor cu ei, am fost refuzat si acum sunt in depresie.

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu era paranoic,ceea ce a scris el făceau britanici de secole, întotdeauna popoarele germanice sau considerat superioare,de exemplu soldați germani ai romei nu făceau copii decât din nația lui,uni mureau Virgini,ei considerau sângele lor pur, al altora infect, impur, non uman, americani au omorât vreo 60 de milioane de ameridieni, și încă care au făcut, citește istoria, ceea ce a spus Hitler este adevărat și observăm asta

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Au venit toți arabi la ei = nu s-au adaptat,au rămas tot fanatici, leneși, puturoși, formează clanuri, stau pe sociale și turci la fel, uite țigani s-au schimbat? 90% dintre țigani nu muncesc,ei fura,înșeală,tâlhăresc,nu se pot adapta unor norme sociale,negri din america la fel, majoritatea pe social, droguri, furaciuni, ăștia nu se pot schimba niciodată iar acum se vede, fiecare ar trebui sa trăiască unde sa născut

| RAY a răspuns:

Mai ce a făcut rău? Că a ucis toți hoți, trădători, corupți? Cum era China înainte de mai și după mao? Stalin a scăpat europa toată de nazism, au murit 28 de milioane de ruși, eu nu sunt pro sau contra, adevărul e că Rusia a suferit cel mai mult dintre toate statele

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Mao

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

Ce istorie? Omul avea probleme psihice! Nu era neapărat rău era nebun! Oricum și noi suntem, adica și noi suntem rasiști, daca am avea putere și noi am face mult rău dacă am avea puterea lui în prezent! Era și dependent de droguri, toți suntem nebuni care sunt dependenți de droguri.

Eu as impune legi dure si sa se aplice indiferent de rasa, sex, culoare =fara discriminare, baza pe invatamant = sa iti dezvolte acel copil curiozitatea, sa iti desopere adevarata vocatie, scoala gratis pana la facultate, sali gratis unde sa faca copii sport, mancare mai sanatoasa, promovarea unor exemple pozitive, as lasa prostitutia legala, dar cum e in Germania, salariul minim 1000 de euro, brut 1500 de euro, guvernul sa poate controla privatul in interes national, sa existe meritocratie, as fi pro lgbtq

Da a trăia acum Hitler omora țiganii in masă, îi ducea la Auschwitz, era nebun omul!
Nu o să dispară rasismul contemporan, suntem foarte răi ca popor cu prejudecăți și mindset din 89!
La noi e rasism mare dar nu e așa pe față că pe vremuri, e mai subtil, mai mișelesc.

Aia nu e o solutie -solutia este sa impui legile care le ai la dizpozitie, dar cum justitia e corupta ei fac ce vreau, merkel tampita aia ii chema pe arabi acum astia se plang de ei, ei iau chemat rolling on the floor rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Credeți că este posibil să găsim iubire și pentru oameni ca Hitler, Stalin sau Mao?
Nu uita mesiter ca si pavel ucidea crestini si a devenit prea iubit de iisus, deci toti au avut sansa lor sa intre in rai

Și ea probabil a urmat ordine de la unii ce nu putea să ii ignore! Daca a făcut de capul ei atunci chiar e tâmpită. Eu cred că se vrea islamilizarea Europei, și asta nu ea a vrut ci evrei care conduc lumea.

A vrut privatul din Germania ca le da un sfert din cat ii platit un cetatean german, iar americani trebuie sa scape de sirieni bombardati asa ca ia trimis in Germania

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Femeile sunt capabile sa iubeasca orice stricaciune.
Nu generalizez, doar unele iubesc monstri. Si majoritatea zic ca e buna dragostea neconditionata, deci le place.

Întrebări similare