| LordBolton a întrebat:

Credeti ca in viitor razboaiele se vor da pentru apa nu pentru petrol?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

E posibil. Mai ales ca acum cu incalzirea asta globala ar fi cam indicat sa nu mai folosim prea mult petrol. Iar apa potabila devine si ea tot mai greu de gasit, mai ales in regiunile cu populatii mari, cum e India de exemplu.

7 răspunsuri:
| Stassy a răspuns:

Am auzit k deja exista masina care merge cu apa dar nu e pe piata, pentru ca dupa astia de la benzinarie ar da faliment.
sh revenind la intrebare, dupa parerea mea pe apa, pentru ca [ dupa profa de fizica],, apa este viata", [dupa profu de geogra] apa este o importanta sursa de energie, sh dupa mine : petrolul este deja o resursa care peste cativa ani nu va mai exista. Daca exista deja masina aia cu apa, presupun k o sa lase petrolu in pace sh o sa foloseasca apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil că atunci când războaiele vor fi pentru apă, aerul va fi încetat să mai existe cu mult timp în urmă. N-are nicio logică, ştiu, dar şi întrebarea ta este la fel.

| LordBolton explică (pentru anonim_4396):

Apa dulce este destul de putina iar populatia lumii este in crestere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LordBolton):

Neinteresant. Nu-ţi fă griji, probabil şi tu, şi eu şi majoritatea persoanelor care trăiesc acum pe Pământ, nu vor mai fi în viaţă atunci când vor începe " războaiele pentru apă ".

| Wøodenpints a răspuns:

De ce să se dea pentru apă? E pentru toți.

Răspuns utilizator avertizat
| boss97 a răspuns:

Nu se stie, nimeni nu stie.