Si eu vreau sa se intoarca in wwe ca mi-e dor de salturile extreme de swantom bomb si cand te am vazut prima oara in wrestling si ai facut swanton bomb l-am incercat si eu in pat si mi-a reusit, iar eu cu verisorul meu incercam sa face salturi cum faceai tu, iar nu chiar toate ne reusesc dar noi tot incercam, jeff candestete la fanii care te au aplaudat atatia ani si te rog intoarcete in wwe
Jeff hardy the best:X:X nu s-a intors la royal rumble 2010 eu speram sa se intoarca dar sper ca de data asta zvonul va fi adevarat : sa se intoarca in wwe in rau la wrestlemania26. te iubesc jeff mi-e dor de tine... mie dor de swanton bomb si de tine :X:X intoarce-te jeff please, nu mai are rost raw-u daca nu esti tu ai luat o parte din mine cand ai plecat intoarce-te inapoi toti stim ca vei veni la wrestlemania 26, nu ne dezamagi
Jeff hardy cand sa batut in meciul cu cm punk in cusca s-a intors dupa aia si s-a retras el ca tururile de wrestling erau prea grele si o sa se intoarca la royal rumble 2011 il ador si eu dar se va intoarce la urmatorul royal rumble si vreau si eu sa se intoarca fiindca e cel mai tare
Daca nu se antoarce voi face o criza!
de la el am anvatat swantom bomb!
si o fac la perfect!
si tot de la el am anvata sa fac front flip!
a fost primul trick afara!
pentru ca fac free running!
da doamne sa se antoarca si sal calce an picioare pe cm punk!
as faceo eu pentru el dar nu pot!
asta e!
sa se antoarca curand!
WINgo întreabă:
tudorboy_8929 întreabă: