Posibil! Dacă este visul tău după 5 pahare de vodka!
În caz de război se duc la lupta pensati, epilati în fustițe roz și cu un dildo intre buci!
Exagerezi rău! Nu toți bărbați suntem la fel, și nici nu-i cazul să fim!
Toți oamenii suntem într-un fel! fiecarea om! pe lumea asta pe Pământul ăsta are caracterul! său de a fi cu Adevărat, cu inima și sufletul său!
Există și femei, fete violente! agresive Criminale! Eu zic pe față! Adevărul meu! Există și bărbați, criminali, violenți, agresivi!
Dece noi bărbați, Am fi cei mai răi? Nu este Adevărat! Nu și pentru mine!
Pentru mine cu orice om cu sufletul rău și cu inima rea și fără frică Adevărată de Dumnezeu! și Hristos! păi ăla sau aia este în stare de orice! de orice ar fi în stare așa "om" răutate, se poate afla în orice om!
Asta zic ca nu ar mai fi razboi, și da prefer fustițe roz decât oceane de cadavre
Nu zic ca bărbații sunt rai ci aceia care îi împing sa fie asa și promovează bărbăția în acel stil gem Dani Mocanu și altii
Din pacate asta e de când lumea, homosexualitatea se rezolva doar cu ajutor medical și suport religios
Dani mocanu este unde merita sa fie de mult timp! A loat 6, ani și 5 luni de închisoare! Sa dea Dumnezeul nici sa nu iasă de acolo în veci! "omul" ăsta a nenorocit mulți Adolescenți, și tineri! îi îndemna pe toți numai la prosti! droguri, etnobotanice, alcool,"jmechrie" proxenetism, avea dosare penale cu racolarea la minore! ăsta merită pușcărie pe viață!
Sănt mai mulți care merită pușcăria, și se ocupa de ilegalități cu minore! și Adolescentele! AlexBody! Doar ca ăsta este la nivel de Europa! alt nivel!
Adică tu eşti anti LGBT? Eu mă refer că ei să înțeleagă când sunt refuzați şi să nu ma trimită dick pics şi să nu hărțuiască femei.
Dar oricum va iese cât de curând, nu-l vor ține prea mult la răcoare fiindcă corupția este gravă rău de tot la noi, va ieși maxim în 2 ani fiindcă la noi dacă faci pe "băiatul cuminte" la pușcărie! și dai banii grei să-ți mușamalizeze dosarul penal, cu avocați corupți de ai lui plătiți tot de el, o să-l elibereze!
La fel cum au făcut și cu Nuțu cămătaru, la fel cu au făcut cu toți interlopii, care erau grațiați dacă era "băieți buni" la celulă cu telefoane, condiți, mâncare, țigări, la pușcărie cu gardienii corupți,...
anonim_4396 întreabă: