Exista, Dinhoo, dar le-ar trebui o plancarda pe care sa scrie ca-s pe cale de disparitie.
Cat despre iubirea in mediul online...neah, nu exista. E prosteala si prostareala. Ii zici unei fete pe chat ca e draguta si 2 minute mai tarziu e posil sa-si fi schimbat statusul ca e intr-o relatie cu tine...si asta pentru ce, pentru ca e la moda.
Ma simt revoltata sa vad atata bataie de joc in lume privind iubirea. Uita-te la bunicii tai, sau altii... uita-te ca dupa 50 de ani de casatorie inca isi mai poarta de grija unul altuia. Nu s-au despartit din primii doi ani de casatorie pentru ca nu se mai potrivesc in pat. E penibil...
Si multe altele...cant aleluia cand mai vd un tip in parc ca-i da o floare unei fete si o saruta pe frunte...nu facand inspe mii de declaratii analfabete pe facebook.
Si multe altele...
Da. Dar aceste sentimente sunt vechi. Relatiile care se formeaza pe facebook, mess, skype, sunt de forma...Cica..hai sa imi fac si eu un iubit, ca sa nu fiu mai prejos cu ceva ca amicele mele.
Si nu sunt de durata aceste relatii. Parerea mea.
Desigur ca exista iubirea e un mecanism de chimicale care nu le pasa lor de tehnologia lor exista
1 dorinta sexuala mecanism primitiv de sex, inmultire a speciei
2 dragoste care apare
3 atasamaent
astea 3 exista si vor exista mereu
Ai dreptate cu bunicii. Nu stiu de ce am impresia ca ei au trait perioade mult mai frumoase ca noi. Cand valoarea iubirii era mult mai pretuita ca in ziua de azi.
RAY întreabă: