Viața oferă multe suprize. Poți găsi pe cineva și la 50 de ani cine știe.
Nu cred ca rămâi cu regrete dacă te bucuri de viața. Sa vezi lumea, sa construiești ceva care sa rămână in urma ta. Dacă faci asta, nu văd sa ai vreun regret.
Iubirea e de mai multe forme. Cred ca singurul regret pe care îl poți avea legat de oameni este: sa nu petreci timp cu familia ta și sa nu ai prieteni.
Pe cine sa deranjezi?
Nu, singuratatea nu este buna. Trebuie doar sa gasesti persoana cu care sa imparti viata si persoanele cu care sa fii prieten. Ca nu poate fi prieten oricine cu oricine. Depinde de educatie, mentalitati, preferinte, etc.
Singuratatea este cea mai grea boala. Nu incerca asa ceva.
Ala nu-i sacrificiu, ci egoism, sa nu vrei pe nimeni in viata ta, sa nu imparti fericirea sau ceea ce ai cu nimeni samd.
De ce ar vrea cineva sa ramana singur?
Singuratatea duce la depresie, la boli mentale grave, la sinucidere, la stari de rau, la izolare fata de lume, devenind o persoana acra si artagoasa, un om total neadaptabil societatii in care traim.
Exagerezi, măi Vio Nici chiar așa. Eu sunt singură de aproape 30 de ani și nu m-am sinucis.
Exagerezi!
Dar ai dreptate în schimb la partea cu egoismul, da.
Păi eu sunt singură de 28 de ani și mi-e bine așa. Oricum am ales de mult drumul ăsta, și Domnul mi l-a dat. Așa că, trebuie să accept crucea. Oricum dacă nu accept crucea singurătății, va trebui să accept crucea compromisului ca să pot conviețui în liniște cu alții. Așa că, oricum ai da-o, tot nu e mai bine. Deci mi-am acceptat crucea de mult.