anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca o persoana care ajunge in urma unui conflict, sa-si scuipe colega de camera si sa o insulte pentru ca nu i-a placut cazarea gasita in vacanta de aceasta, este apta de a preda la scoala si sa se mai inscrie si la gradele didactice?

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

E o persoana colerica, impulsiva si agresiva. Poate cu copiii nu se poarta asa dar oricum stai departe de ea

| BlueBell07 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Un anumit tip de comportament poate fi valabil oricand daca are probleme cu agresivitatea. Nu are doar fata de o colega pe care ar trebuis a o respecte, daca e cadru didactic adevarat, ci si fata de elevii care ar enerva-o la ore. Hai sa nu-i gasim scuze! e ciudat sa spui ca intr-un fel se poarta fata de o colega de breasla, iar fata de copii, nu. Acolo devine "buna pedagoaga"?

| BlueBell07 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Deci numai colega scuipata(si ea profesoara care nu i-a facut nimic individei, decat s-a certat cu ea de la taxiul cu care urmau sa se intoarca) sa stea departe de ea, copiii nu! Grozava constatare! Deci se poarta ca pe mahala doar cu o anumita colega, nu si cu elevii.

| AndreiBiscuiteanu a răspuns:

Toate strambele se indreapta la ciocan
Daca primeste runda cum trebuie va fi o educatoare foarte buna
Ciocanul slab le ia mintea deci tot barbatul e de vina
Eu sunt Andrei din Bistrita si nevasta mea e mereu nervoasa
Asa ca intru pe TPU si injur oamenii care intreaba ceva
Nu va suparati pe mine ca am schema mica
Am fost dat la automatizari prea tanar

| BlueBell07 a răspuns (pentru AndreiBiscuiteanu):

Deci dupa mintea ta, o profesoara care isi scuipa colega in vacanta de la un conflict oarecare, e apta sa devina o profesoara buna! Pai,unde e pedagogia pe care spune ca a invatat-o la scoala? Poate e un comportament obisnuit,asta cu scuipatul oamenilor, dar pe strada,pe mahala sau in mediile sociale mai de proasta calitate, dar la scoala sau cu colegii in vacanta e normal sa se poarte asa? Eu nu am mai auzit asa ceva in invatamant. Parintii ar adora sa aiba o profesoara care isi scuipa colegii in cancelarie cand nu o vede nimeni? Stiu ca e nebunesc ce spun, dar S-A INTAMPLAT asa ceva in realitate, oameni buni! Nu e o intrebare pusa ca o gluma, ci reflecta ceva care s-a intamplat. Da, stiu ca te crucesti.

| BlueBell07 a răspuns (pentru AndreiBiscuiteanu):

Tara asta va ajunge treptat sa aiba oamenii pe care ii merita. Daca este tolerabil scuipatul colegului de serviciu, fie si intr-o vacanta, iar apoi poate sa ajunga sa predea scoala in fata copiilor si sa le faca educatie(ii invata cum sa-si scuipe aproapele), atunci chiar dormim in rapa de gramada ce suntem ca romani! Cu o tuiculita data unui inspector numit de partid, se uita incidentul.