anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că oamenii necomunicativi sunt mai predispuși la a comite crime? (Exemplul Dahmer dar și psihologia se învârtea cu niște exemple prin zona asta). Și dacă da, de ce?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu.

| J0B0MAT a răspuns:

Cred că oamenii cu probleme psihice sunt mai predispuși.

| Marius22222222222 a răspuns:

Cine are de făcut o face oricum

| RAY a răspuns:

Toata civilizatia are ca fundament uciderea celor slabi, ce crezi ca erau timizi

| blackann a răspuns:

Ai intrebat de 3742935 ori sub nenumarate forme. esti obsedata de dahmer. crezi ca o sa ajungi ca el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Ooo! În sfârșit cineva citește omul?! Cum de te-ai prins că în spatele tuturor întrebărilor cu Dahmer era de fapt întrebare : "Credeți că identificându-mi povestea mea cu a lui pot deveni și eu ca el?" laughing Recunosc că trăiesc cu această anxietatea și teamă de când i-am văzut și studiat povestea happy
Dar întrebările au fost și ca să văd cine mai e pasionat de acest caz și acest personaj criminal, cine cum gândește și ce opinie oferă. happy

| ZappyTv69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hey.

Văd și eu si tu ca a trecut o vreme de când ai postat întrebarea. Dar sunt fericită! De ce? Pentru ca uite pe cineva ca mine. Povestea lui este foarte interesantă, nu am cuvinte să explice cât de captivantă este. Da, era bolnav de mai multe, inclusiv tulburare psihotică, care este un factor. Am studiat N cazuri și crime, dar tot cazul lui e unul care nu ma plictisește vreodată.

Poate curiozitatea asta legată de el nu e chiar buna. Nu stiu, și sper sa nu fii ca mine, dar am inceput sa am ganduri ciudate de când stiu de el. Au trecut aproape 6 ani, dar tot aș putea purta o conversație de ore întregi despre el. laughing

"Others might say that it was family pressure or mental pressure, but this it's what i've did. 31 short years, where i've created hell for myself and others" De ce are dreptate?

Da, nu-i ok sa relatezi cu un criminal bolnav, dar faptul că a reușit să scape atât de mult de poliție da de gândit.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZappyTv69):

What?! :o
Tu chiar ai făcut ceva din din ce o făcut și Dhamer?! Really?! :o happy
Sau doar te-ai gândit la câte ceva? happy

| ZappyTv69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da! Am fost la toaleta,am băut apă,sigur a făcut și el astahappy

Nu,normal că nu, este inimaginabil ce a putut să facă! M-am referit că m-am tot gândit la tot cazul asta,și poate și întrebări de genul ce gust ar avea oamenii! Pura curiozitate, nu as incerca, cred pe cuvânt pe oricinehappy aparent(tot de la el știu) că are gust de friptura de vita. Dar dacă mi se face pofta, găsesc la Kaufland, nu e cazul sa recurg la așa ceva!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZappyTv69):

Lol! rolling on the floor))) În tot ai dreptate, dar am avut emoții că o să spui că ai făcut și tu așa ceva :o laughing)
Aia cu vita e fuuny rău rolling on the floor))