Cum ajung in fiecare zi... pe care luna?
nu, nu cred ca a ajuns cineva pe luna vreodata, se numeste conspiratie americana... prostiti poporul cu televizorul
Au fost in total 6 aselenizari pe luna si toate au fost 100% reale.
De ce ar vrea cineva sa insceneze asa ceva oricum?
Se numeste Neil Armstrong(n. 5 august 1930 - d. 25 august 2012) a fost un astronaut american, pilot de teste și pilot naval, cunoscut ca fiind primul om care a călcat pe Lună.
Nu.
eu cred ca nu a ajuns nimeni pe luna.
daca ajungeau atunci acum de ce nu ar mai ajunge?
ne prostesc pe fata!
Da, normal
nu știai că Neil Armstrong a fost primul om care a ajuns pe lună?
da de Prunariu ai auzit?
acesta a fost primul român care a ajuns pe lună
sau făcut chiar și poze
mai
documentează-te
Te rog zi-mi ca intrebarea era pusa initial la 'religie' si urmeaza sa-mi zici ca pamantul e plat si ca are 4 colturi.
Oooo, cu siguranta, nu ne zic noua profii "esti lunatica? revin-o cu picioarele pe pamant!" cel putin, asa.mi sp mie profa de mate cand trimit sms in ora. bai, nu stiu, cred ca au ajuns pe luna, ca am auzit si de un catel, LAICA, parca...
Părerile sunt împărţite.
Deşi majoritatea crede că mersul pe Lună a fost un adevăr totuşi sunt unele voci care susţin că totul a fost o minciună pusă la cale de către NASA şi că imaginile transmise ca fiind de pe Lună ar fi de fapt nişte filmări realizate în deşertul Nevada, S.U.A.
" da de Prunariu ai auzit?
acesta a fost primul român care a ajuns pe lună " - Ei bine, afli lucruri noi în fiecare zi. În curând vom afla că Dumitru Prunariu a ajuns şi pe Pluto, Marte, Jupiter, etc. La urma urmei, avem tot dreptul să scriem istoria aşa cum vrem noi, având în vedere că încă din clasele primare suntem învăţaţi că foştii domnitori români au învins mereu în bătăliile pe care le-au avut, deşi mai târziu aflăm că mereu am fost ba sub suzeranitatea altora, ba ocupaţi de tot de către alte popoare. Altfel, mereu am câştigat, iar Prunariu, cu siguranţă, şi-a făcut poze pentru facebook atunci când a ajuns pe Lună.
Pe mine nu m-a prea interesat acest subiect având în vedere că era doar un " fetish " al americanilor în secolul trecut. Dar totuşi, ni se spune că au ajuns vreo câţiva oameni pe Lună în urmă cu câteva decenii, dacă atunci s-a putut, acum de ce naiba nu se mai poate?
Prunariu a ajuns pe Luna? ) saracul... doamne copile trezeste-te. Documenteaza-te despre Prunariu si o sa vezi ca nu exista ce prostii zici tu cum ca ar fi ajuns pe Luna )
Daca te simti mai bine, poftim: "Intrebarea era pusa la religie, pamantul este plat si are 4 colturi"
Conform inteligentilor care au spus aici ca si Prunariu a ajuns pe Luna, cred ca Armstrong s-a tinut de mana cu Prunariu cand au pasit pe Soare
Plus ca se presupune ca pe Luna nu exista atmosfera, prin urmare nu exista vant.atunci cum isi explica ei ca in filmari steagul se misca
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Dumitru_Prunariu
poftim, citeste, faci rezumatul si revii spunand "sunt cam greu de cap si nu am citit bine"
Da, probabil te referi la vestitul documentar :d foarte bine detaliat si explicat