Cum ajung in fiecare zi... pe care luna?
nu, nu cred ca a ajuns cineva pe luna vreodata, se numeste conspiratie americana... prostiti poporul cu televizorul
Nu. Nici americanii nici rusii nici mama dracului. Din primele poze care le-am vazut hat acum 10 anii unele se veddeau ca pe casca armstrong avea in partea de sus a castii 5 reflectoare dar na pana acum sau editat si editat. ALta chestie ar fi, daca intr-adevar acum 40 de ani au fost pe luna, pai la cat de avansata e tecnologia in ziua de azi cum de nu se mai duce nimeni? asa ca las-o balta. Macar rusii nu sau **** pe ei ca americanii(sa isi bata joc de tot globu) ca ei au dat tot live, dar rusii se stie ca ei au fost tot timpu secretoti asa ca nu au dat live, ci au spus: eh am fost si noi, cum ar putea si Obama sa spuna la fel, cine poate sa verifice...chestie asta ca si 9/11 si alte magarii
Ador ntrebarea asta.Eu s sti ca nu cred asta, chiar nu cred.Se spune ca romanul nostru Prunaru s-au nu stiu cum il cheama si nu vreau sa vorbesc urat de el in nici un caz, sa nu se inteleaga gresit, asa, deci se spune ca dansul a ajuns pe luna dar nu cred.Se mai spune si despre americani.NU CRED!
Unde auziti voi ca se spune de Prunariu ca a ajuns pe Luna? El a fost primul roman in spatiul cosmic nu pe Luna