E chiar normal. Si nu pentru ca te bucuri cand este injunghiat cineva, ci pentru ca filmul in sine iti da adrenalina si senzatia de bine, dupa adrenalina. E chiar benefic, daca ai parte de o viata monotona.
E doar o preferinta sau un mod de a isi inchipui pe inamicii lui ca victimele din acel film cum sunt omorate iar asta le stinge furia si nervii asupra altora pe care in viata reala nu-i poate maltrata ca in filme ca de, legi si penitenciar. Asta din ce am mai aflat de la cei care frecventeaza acest gen.
Nu, nu sunt nebuni! Gusturile diferă foarte mult de la o persoană la alta. Unii oameni se simt atrași de senzația de adrenalină și suspans pe care o oferă astfel de filme, iar alții se pot bucura de aspectele artistice, cum ar fi efectele speciale sau povestea în sine
Mie îmi plac cele pshiologice horror,de exemplu cele vechi, astea noi nu îmi plac, mi-a plăcut SAW in adolescență dar e deja telenovela, am văzut un film ce mă degustat, un criminal nebun ce crezi că făcea? Lua fete de pe autostrada și le tăia capul și îl penetra cu penisul său porcăria cu aia care erau legați unul de altul sau aia in jungla, astea sunt scarboseni
Nebuni nu sunt daca nu cumva copie ce se intampla acolo... dar placere nici eu nu intelege de unde din astfel de filme.