Mie imi place. Stiinta e inteligenta, religia ametita iar teoria evolutiei e numita "numita". Personificari simpatice, ca si cea din final. Progresezi, chifteluta.
Azi nici o maimuță nu a devenit om. Ce e interesant, ca multi oameni de stiinta nu cred in teoria evoluției, ci în creație.
Vai ce vartejuri sunt in creierasul ala al tau draga. Deci cand te referi la religie te referi doar la crestinism nu? Stiai ca sunt vreo 1200 de versiuni ale creationismului, de la religiile animiste pana la crestinism toti si-a dat cu parerea despre om si univers, iar in ultimi 200 de ani fizica, chimia si biologia au revelat date importante referitoare la subiect. Apropo omul si acum este o maimuta, de fapt ca sa ma exprim terminologic omul e o primata, la fel cum pisica si tigrul fac parte din familia felinelor, la fel noi facem parte din familia primatelor.
Sa zici ca nicuo maimuta nu a devenit om denota prostie, e ca si cum ai spune ca nicio pisica nu a devenit tigru doar pe motivul ca ambele sunt feline si au un stramos comun. Mai apoi chiar daca cercetatori sunt teisti, deisti sau panteisti niciun care toate scanduriile la cap nu o admita aberatiile creationismului biblic, chiar daca conchide ca termenul de creatie e corect.
Acum 10 ore | danay72 a răspuns:
Azi nici o maimuță nu a devenit om. Ce e interesant, ca multi oameni de stiinta nu cred in teoria evoluției, ci în creație.
de ce minti? ce castigi ca minti? evolutia este baza biologiei moderne
Nu amesteca stiinta cu teoriile. Teoriile sunt exact ca si credinta, nu pot fi demonstrate suficient de mult cat sa se transforme din a crede in a stii.
Mai nou, se spune că nu există zeități cărora ar trebui să te închini și că doar în sufletul tău ai un Dumnezeu propriu, care e încrederea în tine.
Acum, ateii pot dormi liniștiți.
Ai zis bine, denotă prostie. De aceea nu cred in evolutie, cum ca omul se trage din maimuță. Apoi Albert Einstein a afirmat: „Cu greu veţi găsi printre oamenii de ştiinţă mai profunzi unul care să nu aibă în felul lui sentimente religioase... Acestea iau forma unei copleşitoare uimiri produse de armonia legilor naturii, care dezvăluie o inteligenţă atât de avansată, încât, în comparaţie cu ea, toate raţionamentele şi acţiunile sistematice ale omului sunt o slabă imitaţie".
RAY întreabă: