| LisaJulie a întrebat:

Credeți ca tinerii votează mai puțin decât persoanele în vârstă? Dacă da de ce?

16 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Tinerii! Că stau pe TikTok, net 24 din 24.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa credem nimic. Zic asta statisticile.

| MistarGoGu a răspuns:

Au alta educație *( unii ) și acces la informație! Au învățat sa " cearna " vrajeala de realitate! S-au convins ca alegerile sunt DOAR o mascarada TV și un show grotesc!
S-au convins ca " jocurile " se fac în culise și alegerile sunt DE FORMA!
Oricum președintele are atribuții restranse NU poate face mare lucru pentru cetățeni! Legislativul *( parlamentul ) și Executivul *( guvernul ) AU puterea reala!

| RAY a răspuns:

Pentru că nu le interesează, nici pe mine nu mă interesa, uram politica, mai ales că tv era mereu pe politica, uram asta, dar anul asta am votat pentru că m-am întâlnit cu fritz și am vorbit cu el, mi-a dat un impuls așa

| Mosotti a răspuns:

Cine nu voteaza, nu voteaza pentru ca stie ca oricine iese e acelasi lucru si ca nu are cum sa fie bine, aia care mai stiu ce si cum, aia care nu voteaza pur si simplu, inseamna ca nu au treaba cu asta fara alte motive.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Și tu ce părere ai de asta

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

Care ar fi soluția atunci?

| LisaJulie explică (pentru MistarGoGu):

Au dat bani televiziunilor sa îi promoveze! Asa au făcut unii candidati și nu ma poate convinge nimeni ca nu este asa

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

Chiar ma gândeam sa nu merg dar am zis hai ca nu o fi atât de rău! Poate după 10 ani nu vom mai fi atât de dezamăgiți ca acum

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Ca oricine e in dubii daca sa voteze sau nu, nu ar trebui sa se planga niciodata de situatia economica, politica sau sociala a tarii.
Dezinteresul lor total asupra votului inseamna ca sunt perfect multumiti cu ceea ce se intampla in jurul lor.

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Solutia am mai zis-o dar nu se va pune in aplicare niciodata, deci nu exista solutie, peste 10 ani va fi mai rau ca acum, noteaza sa stii daca vrei, cu data si ora. Si o sa fie mai rau nu doar la noi ci mai peste tot in lume.
Asta daca va fi pace, macar pace sa fie, pace in sens de razboi mondial, ca asa razboaie au tot fost prin lume si dupa ww2.

Mie mi-e sa nu cumva sa fim de 10 ori mai dezamagiti in curand, si asta militar.

| RAY a răspuns:

Ai fost acolo? ai vazut tu ca mi-a dat mana si ca mi-a zambit?

| MistarGoGu a răspuns (pentru LisaJulie):

Bani se dau peste TOT la televiziuni și în online! La americani, la rusi peste tot! Problema tinerilor este dezamăgirea de DUPA VOT! Corupția și nepotismul sancțiunile slabe din justiție pentru apropiații lor!
În institutiile de stat la nivel central sau local au loc " rezervat " prin concursuri mare parte aranjate rudele și prietenii politicienilor! Cum se poate lupta un tânăr cu studii și bine pregătit cu ruda unui politician care primește prin sms cu 2 zile înainte de un concurs subiectele?
Asta este " cancerul " care distruge tot!

| MistarGoGu a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai patronii trusturilor de media : proTiWcu, Antenele lui Felix Voiculescu &&& altele sunt cuplați la " teva " cu bani de la stat! Crezi ca o televiziune în ziua de azi mai răsufla cu banii din publicitate? Foarte GREU când banii de reclame se duc 80 % în internet!
Înainte de boomul internetului în România televiziunile *( câte erau ) trăiau binișor din vânzarea de reclame *( cele comerciale ) exclud TVR-ul de stat!

| MistarGoGu a răspuns (pentru MistarGoGu):

La " teava " cu bani... pardon!