Ba drimmero, zici ca tu erai americanul destroyer care imi vorbea de siria cand intrebam despre razboiul din afghanistan si apoi mi-a zis timpul din afghan cand imi setam timpul? Care e problema ta de fapt bai drimmero? Sa scriu si celelalte conturi? am avut un singur cont ca si aici, dar tu cu prietenii tai aveti o problema grava legata de mine, stiu va bateti joc scrieti cuvinte cu intentie, eu nu am mintea voastra, ti-o repet iar.
Eu cred ca prin india sunt zvonuri ca nato ar teroriza persia. Da LOL
Cand am venit pe site asta, chiar uiasem de razboaiele reale care mi le tot faceti. Credeam ca erau alte nationalitati, adica ce era cu tot tagalogu? Ce va apuca pe toti sa va iubiti, sa ma bateti pe mine.
Daca nu-ti convine, poti sa eviti exista si alta lume, de ce esti obligat sa te iei de mine?
Bun warframe cu zenith, puteti sa va jucati linistiti fara mine, eu n-o sa intru pe jocu ala ca de la voi am avut informatia asta, nu-mi place compania.
Si nu stiu ce engleza mi-ai scris acolo ca nu intelegeam. I-am cerut aluia din argentina sa iti transmita si n-a mai vrut sa vorbeasca nici cu mine ca se suparase. Si i-am zis ca nu te suport.
Nu stiu ce inseamna land hard crash hard alea.
Am venit aici sa fiu in tara mea, credeam ca erau filipinezi dar nah... si m-am suparat. Stiu am viata oribila, in realitate nu faceti asa, faceti spume cand aflati de mine. As fi vrut sa stiu sau macar sa ma lasati sa traiesc, dar ce e razboiul asta secret in care ne aflam.
Ce soi de troll mai esti? Am ras cu lacrimi, efectiv nu are nice cel mai mic sens ceea ce spui.
De data asta am incercat sa scriu scurt, si sa stii ca m-am speriat cand povesteai pe aici chestiile despre care ne vorbeai pe acolo si apareau conturi vorbind despre intamplarile alea. Dar ce va apuca? Hai frate serios, erai roman si stiai ca sunt, si m-ai facut de K cu prietenii si smecheriile tale, cum faceti si pe site asta, va legati sa va scrieti tampeniile. Nu am intrat aici pentru circu care mi l-ati facut acolo, credeam ca erau alte natiuni, dar va bagti la fel in seama si hey scrieti aceleasi povesti aveti aceeasi "viata" frumos, eu nu-s beata proasta, eu sunt atenta la ce figuri faceti. Va apuca pe toti cand apar eu sunteti aceleasi personaje si care e problema voastra? Sunteti voi beti inconstienti radeti ca porcii...
Tratati-va voi de comportament, dar hey vrei sa imi dovedesti ca sunteti 2 grupuri diferite de oameni. Acelasi grup de trolli mistocari voi...
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: