Buna. Draga Jenn, in 21.12. 2012 nu va fi sfarsitul nostru, ci doar al calendarul Maya.Se spune clar ca, calendarul Maya se termina pe 21.12. 2012 si ca atunci se va termina un alt ciclu( un al doilea ciclu). Am citit ca la inceput, cei doi poli erau asezati altfel, iar in 21.12. 2012 se vor inversa(asa am mai citit). Eu nu cred ca se va sfarsi nimic pentru ca, calendarul grecesc sa termina prin 2040' cam asa zicea un fizician.deci se observa clar ca va fi doar sfarsitul calendarului Maya, nu si al nostru! 'Data schimbarii' : 21.12. 2012 ora 11:11 a.m :-). Trebuie sa fim optimisti si ne vom vedea de Craciun 25.12. 2012 sanatosi :-). Seara placuta Jenn.
NU cred. Doar pentru ca se sfarseste calendarul mayas asta nu inseamna ca se sfarseste si lumea. In 1999 era vorba ca nu mai apucam anul 2000 si iata-ne in 2012, sanatosi si frumosi .
OOO...Nuuuu =]]iar vine sfarsitul lumii cred ca e a 20a oara cand aud asta mayasi astea din punctul meu de vedere s-au imbatat in timp ce au facut calendarul si s-au omorat tot in aceeasi zi nu cred astea... o porcarie totalA cum au spus si alti ''profeti'' ca vine sfarsitul lumii in data de 11.11 2011 uite na ca nu a veni numai minciuni nu cred
Nu doar ca au spus conteaza,dar priveste afara, e vreme de primavara, nici o zapada nimic si in plus ai vazut ca in polul sud au avut pinguinii un ''craciun '' calduros.Si anul asta o sa apara cele mai multe pete solare ce duc la explozii solare imense.Si mai avem si doi asteroizi pe cap sau ce o fi aia.Cum explici?
Deci chestia asta cu atmosfera o inteleg ca au aparut tot felul de gaze poluante [ inteleg astea cu petele, si ca e vremea nepotrivita pentru acest anotimp si asa mai departe ] dar ce au zis in 11.11. 2011 la 11:! 1 cu asteroidu iti mai amintesti ce ziceau? ...iti spun ca dupa ce ai observat nu a venit sfarsitul lumii. ok asteroidu ne'a ocolit '''ce usurare '' si deci nici atunci nu a veni pe 6 a 6 2006 trebuia sa vina iar.da sti ca mai era si pe 21. mai 2011 nu a venit nici atunci acum ce s'au gandit ma ca poate o nimeresc si ei de data asta ziua si luna daca nu mai incearca.ok eu asta nu o cred daca crezi asta e problema mea dupa cum ai observat ca am mentionat in raspunsul de mai sus '''asta e punctul meu de vedere ''iar daca vine sfarsitul lumi ar trebui sa ne bucuram de viata cat mai avem timp...o zi frumoasa :d
Sunt optimista, dar stii ca toate fenomenele astrologice din acel calendar maya s-au intamplat, nu au dat gres cu nici una.Stiam ca se vor schimba polii, dar stii ce inseamna asta Inseamna ca se vor topi ghetarii.incetul cu incetul.Doar vezi ca deja incep sa se topeasca.Intr-un fel cred in sfarsit, intr-un fel am unele indoieli.In fine,multumesc pentru raspuns, si pentru ca mi-a placut cum ai vorbit, primesti panglica
Doamne fereste da ce credeti si va ingrijorati atata? Nu vine niciun sfarsit, de ce a mai creat Dumnezeu lumea ca s-o distruga? Sau de ce s-a mai spus pana acum de sute de ori ca vine. Stati fratilor linistiti si vedetiva de ale voastre. Si ce daca ar veni? (ceea ce e aproape imposibil). Lasatil sa vina dal dracu
Shinigami_6117 întreabă: