| syd2 a întrebat:

Credeti in prieteni? Argumentati de ce? Aveti prieteni adevarati, ce v-a determinat sa-i catalogati astfel?

16 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Cuvantul ăsta îmi provoaca greața mai rău ca sarcina lui Tonciu.

| Ana94 a răspuns:

Credeam cândva, dar acum nu ştiu ce să mai zic. Acum, la facultate, am nişte fete pe care le consider prietene şi asta pentru că pot vorbi cu ele despre orice. Însă în ziua de azi e cam greu să ai adevărate prietenii. Peste tot pe unde mergem nu se mai comunică, toată lumea stă pe telefon :/

| OnuOnulică a răspuns:

N-am, n-am avut și nici nu cred că o să am prieteni. Ce înseamnă prieteni? Toți vin și trec...doar familia rămâne și sunt fel și fel de cazuri când ești singur pe lume adică nici familia nu te susține. Nu cred în prieteni pentru că sunt convis că fiecare om are un obiectiv.

| AdrianVoicu a răspuns:

Eu am doar prieteni imaginari eii sunt cei mai adevaratii happy

| Staind a răspuns:

Cacuta de taur. Pe toti ii incadrez la categoria amici, mai apropiati sau nu. Niciodata prieteni.
Din punctul meu de vedere, e un cuvant care si-a pierdut semnificatia.
Cand aud BFF imi vine sa ma pis cu cactusi.

| Kaℓi a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea a murit acum cinci ani. Desi e mult timp de atunci, am inca reflexul de a gandi "trebuie sa-i spun asta!"... bine, uneori chiar ii spun happy

Sigur, mai am si alti prieteni, in general vechi, din copilarie. Pe care pot conta oricand, cu orice, si reciproc. Prieteniile din copilarie se bazeaza pe afinitati, cele din viata adulta pe interese comune si conjuncturi.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Tu esti pr meu.

| oprescudorin11 a răspuns:

Am prieteni adevarati? Cred ca am, inca nu am murit. Toti prietenii pe care i-am avut s-au pierdut pe traseu (5-6 ani). Acum am altii, tot adevarati, dar nu a expirat termenul!
In opinia mea, un prieten adevarat te suporta si la bine si la rau! Nu rade, unii te parasesc la bine, din invidie, aia nu sunt prieteni adevarati! Altii, cei mai multi te parasesc la rau. Ca sa indeplineasca pe termen mai lung cele doua conditii, se gasesc foarte putin, si din comoditate ii numim prieteni adevarati.

| R0R0 a răspuns:

Am avut prieteni, dar in cele din urma m-au tradat si m-au facut sa nu mai am incredere in oameni.Acum cred ca exista doar 2 persoane pe care le pot numi prietene si care nu m-au dezamagit.

| RainmakerX a răspuns:

Da, cred. I-am catalogat astfel întrucât au rămas alaturi de mine oricât de ingamfat sau ciudat as fi fost.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Pe mine m-a dezamagit prietenul imaginar, adica eu big grin

| Sociopat a răspuns:

Da.
Cu unu ma stiu de 12 ani si altu de 6.
Bem impreuna mereu, mergem la petreceri, mergem in vama, ne masuram cocoseii impreuna. Super bromance. Ne completam reciproc, eu sunt ala cretin rau care face prostii, altu e vocea ratiunii, putin hipster omu' si celalalt e instabil emotional.

| Mnup a răspuns:

Da, cred. Dar nu în toți, doar în cei pe care îi consider adevărați prieteni. 5 în total. 4 fete si un băiat.,, Mafia Pufarinelor " laughing

| 熊Panda熊 a răspuns:

Am 3 prieteni care pot sa spun ca imi sunt prieteni adevarati, in afara de membrii familiei.Cu Restul de vreo cateva zeci ma inteleg foarte bine, dar stam asa mai mult la taifasuri.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Nu, prea gasesti preteni adevarati happy doar daca esti crestin atunci stii ca te afli in speranta.

| FlorinGamingRo a răspuns:

Da doar in unii!