Am tendinta uneori sa cred, dar ma abtin, si imi zic ca nu sunt adevarate si nu ma ajuta la nimic.
Pana in momentul de fata, nu cred in superstitii, nici pisici, nici scari, nici oglinzi sparte.
Eu consider ca superstitiile au radacinile in incercarea unor oameni de a explica niste lucruri care li se intampla si de a le lega de ce au facut inainte. Pure coincidente!
Drep sa zic, Cred in superstitii.Mereu daca am trecut pe sub o scara, daca am spart o oglinda sau daca a trecut o pisica neagra prin fata mea am avut ghinion.Cei drept mie imi plac pisicile negre si le vad cam des... dar pentru frumusetea lor merita
Nu cred in superstitii. Adica ideea e ca pana acum nu s-a intamplat nici un lucru care sa ma determine sa cred in ele.
Mi s-a intamplat de multe ori dupa ce am vazut o pisica neagra sau am spart o oglinda sa mi se intample ceva dar de fapt erau doar simple coincidente
Pot zice "DA"! Nu stiu mai exact de ce. dar mama a avut o influenta asupra mea inca de mica.Gen:daca spargi oglinda ai 3 ani de ghinion.Eu am luat'o ca pe un "Wow", voi avea grija.
Apoi o alta intamplare, cand visezi ca se darama peretii, moare cineva. Mi'a povestit ea ca bunica ei a visat asta, si mama ei a murit dupa o saptamana.Si sa stii ca majoritatea sunt adevarate.Eu una am onoarea sa mi se intample acel lucru.
Voilà