Mentalitatea nu e determinata de orasul in care stai. Dar, da, se poate spune ca alta mentalitatea are un clujean fata de un moldovean. Exemplul tau cu satmarenii e destul de bun, adica fara suparare, bucurestenii se compora ca niste tigani (nu toti, dar sunt destul de multi totusi) in timp ce majoritatea satmarenilor sunt cu bun simt (am zis majoritatea, si aici sunt exceptii). Nu pot sa iti spun exact care oameni se aseamana cel mai mult, dar in general cei din aceleasi regiuni. Si ca fapt divers si destul de bizar, si eu sunt din SM.
Exista o diferenta de mentalitate bineintele. Ea provine in primul rand din nivelul de trai. In orasele mari oamenii sunt mai deschisi catre cultura, distractie, relaxare decat cei din orasele mici unde si veniturile sunt mai mici.
Eu nu am fost pe acolo sa stiu dar banuiesc ca fiecare e ipocrit in felul lui, Timisoara
Normal ca nu, toti suntem ipocriti si tu si eu asta e natura umana asa e omul facut sa fie
E baiat cuminte, mulsulman, poate are vreo ruda cu petrol de ce nu?
Nu aș judeca niciodată un om ca mentalitate după locul în care stă, mi se pare absurd.
Fi calm ca nici eu nu sunt patriot pentru Romania iar cu rasismul consider popoarele germanice superioare altor popoare ca asta e realitatea
Da, am ramas fara cuvinte. Sunt uimita. Cuminte-bifat; musulman-bifat; detinator de petrol-bifat. Ce-ti mai trebuie?
Intelectual man, dar si de chinezi imi place sau japonezi, sud coreni oamenii harnici, corecti, adica popoarele bogate in mare parte sunt cele germanice ele conduc lumea uitate in top 8 de curiozitate
Germania
usa
Anglia
Australia
Austria
norvergia, suedia, danemarca toata europa de nord
asta nu-i rasism e realitatea
Corect,hai ca poate iese ceva si devi mulsulmana si asa e la moda, faza proasta e ca la ei nu se bea alcool nu ma pot imbata la nunta voastra, vrei un badboy?
De mica mi-am dorit sa fiu musulmana uite acum am ocazia.
Sa vedem daca chiftea te va lasa pe TPU dupa nunta ca poate gelos ca te fur la mine in harem
Ai deja haremul tau? Mare realizare, inca un motiv sa fie Chifteluta gelos.
Au mai ramas doar hainele lor mau parasit toate, poate vrei sa le imbraci tu ce spui?
Hmmm... scuze dar nu port decat hainele mele Imi pare sincer rau, dar daca ma razandesc pe viitor promit ca te anunt.
Fiecare are imperfectiunile lui nimeni nu-i perfect fiecare are prostia lui, fiecare are o mentalitate diferita, mai buna sau mai rea nu cred ca orasul in care traiesti ar avea o legatura cu mentalitatea poate anumiti oameni din locul respectiv ar putea sa iti influenteze gandirea in bine sau in rau.
Din Mioveni sunt.