anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crezi ca inseamna ajutor când cineva se baga in viata ta, împrumută 400 de euro in numele tau si apoi te trimite in Ro ca nu ai gasit de lucru? Asta la sat, în pădure

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din perspectiva ta, și probabil asta este realitatea, nu e ajutor, ci complicații inutile. Ajutor era să îți suporte cheltuielile, sau să se asigure că mergi într-un loc bun.
Din perspectiva lui, probabil a încercat să te integreze într-un loc simplu, iar tu nu ai cooperat/nu ai făcut față.

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu era vorba de suportat cheltuieli, și de faptul că daca omul nu iti vere ajutorul nu te bagi in viata, nu o sa cumpăr eu un bmw in numele tau, asta nu e ajutor

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai dreptate, iti merge mintea

10 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa plecu daca nu ai bani suficienti pentru a te intretine macar doua luni acolo, cu tot ce cuprinde: cazare, utilitati, macare si ce-ti mai trebuie.

| RAY a răspuns (pentru Dismally):

Si intr-un oras mare mereu, cum ti am spus, trebuie să ai o calificare, experienta asta ti o faci in românia, sa stii limba, sa te înregistreze la primărie și începi lucru, tu ce facultate ai terminat?

| Theo94 a răspuns:

Nu, ala nu este ajutor.

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Nu am cerut ajutor, am spus mereu lasă-mă să fac ce vreau eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce e asa greu sa iti gasesti un job? In ce tara esti, ca eu am prieteni in Italia, Germania, Spania plecati fara calificare si fara sa stie limba si s-au descurcat. De ce e asa greu sa gasesti un job nu inteleg, eu am fost in Anglia m-am dus la prima agentie am completat o fisa si dupa cateva zile m-au sunat ca mi-au gasit de lucru.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e greu omule, ideea e sa fii intr-un oras, de găsit găsești de lucru in tarile din vest, nord, au plecat 8 milioane de români și nici nu se mai întorc, nu e greu

| Rain1234 a răspuns:

Nu,eu in locul tau nu ași plăti nimic

| RAY a răspuns (pentru Rain1234):

Nu am cerut ajutorul cuiva vreodata, ce sa vezi mai și urlă pe mine, am plecat cu 300 de euro acolo, sau dus și aia și telefonul mi-a fost furat, am ajuns la 650 de euro datorii, 250 am plătit din ce am lucrat acolo, macar daca un străin imi datea țeapă