Din perspectiva ta, și probabil asta este realitatea, nu e ajutor, ci complicații inutile. Ajutor era să îți suporte cheltuielile, sau să se asigure că mergi într-un loc bun.
Din perspectiva lui, probabil a încercat să te integreze într-un loc simplu, iar tu nu ai cooperat/nu ai făcut față.
Nu cred ca ar trebui sa plecu daca nu ai bani suficienti pentru a te intretine macar doua luni acolo, cu tot ce cuprinde: cazare, utilitati, macare si ce-ti mai trebuie.
Nu era vorba de suportat cheltuieli, și de faptul că daca omul nu iti vere ajutorul nu te bagi in viata, nu o sa cumpăr eu un bmw in numele tau, asta nu e ajutor
Dar de ce e asa greu sa iti gasesti un job? In ce tara esti, ca eu am prieteni in Italia, Germania, Spania plecati fara calificare si fara sa stie limba si s-au descurcat. De ce e asa greu sa gasesti un job nu inteleg, eu am fost in Anglia m-am dus la prima agentie am completat o fisa si dupa cateva zile m-au sunat ca mi-au gasit de lucru.
Nu e greu omule, ideea e sa fii intr-un oras, de găsit găsești de lucru in tarile din vest, nord, au plecat 8 milioane de români și nici nu se mai întorc, nu e greu