In general cu alimente satioase si leguminoase (carne, grasimi, fasole) cu orez fara zahar (rizotto, pilaf), legume "grele" (cartofi, mai ales prajiti), ciorbe, supe (insa in general ar trebui sa mananci si paine la ele, daca mananci usturoi)
si chiar merge cu alimente care pot sa produca greata (varza calita, sarmale) si la care se recomanda sa ai o alternativa care sa taie greata, cum ar fi muraturi, sau orice pincant, inclusiv usturoi
NU se recomanda cu alimente cu care s-ar putea bate cap in cap, de gen, lapte, fructe, sucuri, mai ales carbogazoase (acum daca bei si un suc la masa nu conteaza, dar daca bei numai suc si mananci usturoi, atunci o sa fie naspa rau) iar daca mananci numai legume, atunci usturoiul ar trebui sa fie in cantitati mici
daca ai un anumit aliment, de care nu stii daca merge sau nu, te rog sa ne spui
In principiu eu il manac cand manc o ciorba de fasole sau il tai peste cartofi prajiti
Eu il pun in maioneza de avocado, sau pe cartofi. In sosuri, pentru paste/orez, cu fructe de mare. Si pe sandvisuri cu ciuperci Sos cu masline si usturoi. Deci, cred ca se pun la mancare de legume.in sosuri, fasole, linte... si n-am idee, cam la orice tip de mancare. Sau cu carne, in sandvisuri cu mustar.
Cu slana de porc, cu ciorbe sau ciorbe de fasole, cu cartofi (copți sau prăjiți, fierți în cel mai rău caz) și la diverse tocate sau mâncăruri țărănești gen cartofi țărănești.
mentholinks întreabă:
Chuck întreabă:
RAY întreabă: