| asperger3 a întrebat:

Cu ce deranjeaza urinatul canilor pe roata masinilor?
Provoaca pagube sau care e baiul?

14 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Ai bicicletă?
Dacă ar veni unul și ar face pipi pe bicicleta ta, ți-ar provoca pagube? laughing
Eu parchez mașina în garaj. Care e cât o cameră de 4x6m. Dacă toți câinii care trec pe lângă mașină fac pipi pe roți, nu crezi că în momentul în care o bag în garaj ar începe să miroasă?

La mine nu e cazul pentru că am instalată pe mașină alarmă cu șoc electric. Legal. Omologată de RAR. Avizată de IGP.
Fii convins că nici un câine nu face pipi pe roată. laughing

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Raule nu ai suflet, curent cateli

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

N-ai înțeles... doar le rezolv piatra de la rinichi. laughing

Ei urineaza raule ca sunt in cautare de iubire

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, și eu mai sunt câteodată în căutare de iubire, dar nu fac pipi pe nici o mașină. laughing

Noi nu ne bazam pe miros ca caini si mai mult pe vaz

| adrian40ivan a răspuns:

Nu-i bai. stai calm

| SG1995 a răspuns (pentru Hammurabi):

Well cainele e caine, mai rău e când un cretin din specia umană face asta.

| mgtow a răspuns:

Lasa urme

NOname
| NOname a răspuns (pentru Hammurabi):

Parcă erai vegan.

| Hammurabi a răspuns (pentru NOname):

Păi am scris că mănânc vreun cățel? laughing

NOname

Nu, doar i-ai curenta(t). Complet inofensivă treaba și perfect vegană.

Și pentru ce? Pentru o fiță, o roată, un miros? Pentru satisfacerea impulsurilor biologice de bază, care nu pot fi controlate (și nu e ca și cum ai putea să tragi câinii la răspundere, ei neavând discernământ)?

E ca și cum ai afirma că nu ai nimic cu femeile, dar ai aplica tratamentul cu șocul electric oricărei ființe, căreia se va întâmpla să-i vină ciclul menstrual pe strada ta, să zicem.

Nu se leagă niște chestii, după cum vezi. Cel mult poți să susții fără ipocrizie, că mănânci plant based. Până la veganism mai ai niște trepte de urcat. Succes!

| Hammurabi a răspuns (pentru NOname):

laughing Veganismul nu e religia mea. Am afirmat doar că nu mănânc proteină animală. Așa am fost crescut de mic.
Iar alarma de pe mașină nu e creeată pentru animale.
În al doilea rând nu vin urșii, vulpile sau iepurașii să facă pipi pe roată. Vin niște câini chinuiți, plimbați în lesă de niște imbecili care nu înțeleg dragostea față de animale prin a le lăsa libere în mediul lor, ci consideră că iubesc animalele ținându-le în lese, cuști, colivii, închise în apartamente, etc.
În modul tău de interpretare nu e vinovat idiotul care plimbă un câine în lesă și îl lasă să facă pipi pe o mașină pe care scrie clar că are alarmă cu șoc electric, ci sunt vinovat eu că e mașina mea.
Nu înțeleg cum în mintea voastră, iubitori de animale sunt posesorii de animale care le chinuie prin apartamente și cuști pentru propria lor plăcere egoistă.

NOname

Nu înțelegi multe, dar nu contează. E ok că ne-am lămurit, că nu ai treabă cu veganismul, ca să nu mai apară confuzii. Nu de alta, dar te-am văzut pe undeva luând apărare animalelor și mă gândeam, că iei treaba asta în serios, încercând să o aplici în toate, nu doar în alimentație. Iar acel "șoc electric" a fost destul de șocant pentru mine. N-aș electrocuta cu bună știință niciun animal, indiferent de circumstanțele, care l-au adus la mine. Animalul nu are nicio vină.