| StarDust a întrebat:

Cu ce sentiment intampinati noul an scolar?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Cu o groaza care ma bucura.

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bucurie, de la extaz pana la orgasm - se curata TPU. -ul.
P. S. - mai usor cu intrebari de astea ca bagi adminii in doliu.

| arysa a răspuns:

Cu bucurie ca o sa ma intalnesc cu prieteni, colegi, cu emotii ca nu stiu ce profi s-au schimbat, daca a mai venit vreun coleg nou, cu nostalgie ca a trecut vacanta si o sa incepa iar stresul cu invatatul.

| Emeraude a răspuns:

Eh, as vrea sa mai intampin noul an ...scolarlaughing. Dar noul an studentesc il astept cu entuziasm, sunt nerabdatoare sa-mi reintalnesc colegii, profii, sa glumim iar...si evident, sa invat lucruri noi.happy succes tuturor!

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai sunt entuziasmata pentru ca trec pe clasa a 9-a si o sa mai cunosc oamni cu care ma pot imprieteni dar in acelasi timp am un fel d frica pentru ca nu stiu cum o sa fie de acum inainte

| danutza a răspuns:

Un sentiment de moment...

| ellene a răspuns:

Cu o teama... de necunoscut sad

| pepenerosu a răspuns:

Ah.happy eu sunt foarte curioasa.pentru ca de anul asta intru la liceu! sunt bucuroasa ca incepe.se termina plictiseala...monotonia.o sa invat lucruri noi! o sa am activitati interesante. dar de asemenea o sa am mult de invatat.si nu stiu cum ma voi intelege cu mai mult noile colege fiindca o sa am doar un coleg:-

| alle529 a răspuns:

Anu asta trec pe a 9-alove struck, deci abia astept sa-mi vad noii colegi, profesorii cum ii pe acolo, in primele zile cred ca o sa`mi placa, dar dupa aia trebuie sa invat, teme, teste alea alea si nu-mi prea convinstraight face.

| metonst54 a răspuns:

Ura si bucurie

| Anca_6939 a răspuns:

Cu groaza...trec a8a si imi e putin frica

Întrebări similare