| RAY a întrebat:

Cu rușinea mori de foame, ce lucru nu ai face niciodată? Mă refer strict la supraviețuire

10 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

N-aș detona o bombă

| RAY explică (pentru Hyperion7):

Ai sta pe străzi?

| RAY explică (pentru Hyperion7):

Mă refer strict la supraviețuire

| dullcat a răspuns:

Supravietuire in ce context?

| RAY explică (pentru dullcat):

Sa nu mori de foame

| dullcat a răspuns (pentru RAY):

Imi place sa cred ca nu as fura, dar evident ca intr-o asemenea situatie nu mai ai niciun control si cu siguranta ajungi sa renunti la principii. Cel mai probabil m-as apuca sa culeg deseuri pentru valorificare.N-ar fi prea mare diferenta fata de ce fac acum, nu cred ca mi-ar fi rusine (mai culeg din cand in cand si duc la cos, evident ca lumea se holbeaza dubios, daca vreau sa ma asez pe banca o aleg pe cea care are gunoi si arunc la cos, sa ramana ok cand vine altcineva in parc etc ).Iar oamenii strazii prea putina atentie primesc de la pietoni.Si daca te-ai costuma tu, propriile rude sau prieteni nu te-ar recunoaste, daca nu ma insel au fost astfel de experimente cu ani in urma si chiar un actor francez a murit.

| anonim3248 a răspuns:

Dacă de mâine aș fi pe străzi fără nimic aș fi boschetar.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

De locuit aș locui în clădirile părăsite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aș accepta să lucrez mai mult de 12 ore. Pe lângă că dau salarii mici, unii mai bagă și ture nesimțite de 24 de ore.

| ShaOfHatred a răspuns:

Well, survival of the fittest. Deci dacă e supraviețuirea mea în joc, cred că aș fi în stare de orice pentru a supraviețui.