Pentru că nu se pot lăuda cu altceva, de obicei (nu toți/toate) cei care nu au capacitate intelectuală fac asta, nu se pot lăuda de exemplu cu un doctorat sau etc. Femeile alea sunt plăcute doar pentru ambalaj
Treaba lor bro -_- ce treabă am eu cine are curu nu știu cum forme nu știu cum de ce m-ar interesa așa ceva? Ce treba am eu cine ce face este viata lor dacă ei așa se simt bine și au ales viața aia treaba lor. Eu ma duc pana la benzinărie să-mi iau dulciuri bafta.
Nu poti sa dai vina pe barbati.
E responsabilitatea aleia sa nu ii se urce la cap. Am intalnit destule grase care se laudau ca au fund si tâte mari. In acelasi timp si fete dragute, frumoase care sunt cu picioarele pe pamant.
Dar si slabanogi care se incoarda in oglinda si se pupa in fund singur. Tine strict de mentalitatea fiecaruia.
"femeile astea daca sunt frumoase...majoritatea bărbaților le dau apa la moara?"
corect, aia-i problema sau poate că nu e o problemă
Problema e la voi că vreți ghiocei, femei supuse, cu stimă de sine suficient de joasă ca să se uite la voi . Dar să fie și frumoase. Haha. Uitați-vă la femei de nasul vostru și s-a terminat drama.
Pai barbatii le-a facut regine, si chiar sunt, nu sunt asa zise, realitatea le arata ca sunt.
Pai se alinta astia frumosi pentru ca sunt f placuti.
Cand am zis eu ca fizicu e proba eliminatorie intr-o relatie, ziceau unii aci ca vb prostii.
Ca nu le pupa barbatii in dos ca-s destepte si cu caracter, le pupa ca-s frumusele foc.
Milionarii nu rasfata partenerele mai tinere ca-s destepte si ca au suflet bun, ci ca-s frumoase. Din contra, unele-s tembele si cu caracter prost.
Pai nici nu au nevoie sa se laude cu altceva, ca fizicul le aduce cam totul in general, cel putin intr-o relatie.
Daca ai doctorat sau nu stiu ce, nu intereseaza pe nimeni.
Ba da, barbatii sunt de vina ca le pupa in dos doar ca-s frumusele foc, ei le dau statutul de regine.
Ca femeile, femeile batrane si copiii prea au pasare de frumusetea lor.
Piata iti stabileste valoarea, si piata sunt doar barbatii in cazul femeilor.
Fortniteking72 întreabă:
1RealSoul întreabă: