anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a-ti reactiona daca a-ti vedea 2 gay sarutandu-se in parc sau pe strada?

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mi s-ar intoarce stomacul pe dos

| BonneLess a răspuns:

Sunt contra relatiilor in care partenerii sunt de acelasi sex. Nu as reactiona in niciun fel, chiar daca in subconstientul meu mi-ar veni greata, oricum deseori vad lesbiene asa ca mi-e tot una.

| AlexAleex a răspuns:

Nu i-as baga in seama.

| Oana92 a răspuns:

M-as face ca nu vad. Ma scutesc de o senzatie de greata...nu ca m-ar deranja in mod deosebit ca ei sunt gay ci sa se afiseaza ostentativ.

| ywar a răspuns:

Ai grija cu scrisul totusi "ati" nu se scrie cu cratima! Cat despre gay... daca am o mitraliera descarc tot incarcatorul in ei! Daca, dar nu am!

| Grimmjow69 a răspuns:

Pai din moment ce nu am vazut inca, nu stiu.Mi-as vedea de drum.happy

| Cristiann25 a răspuns:

Asta e o gandire aiurea care o auzi doar in Romania! In afara daca vezi un cuplu de acelasi sex e ceva normal.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Sincer? Poate pentru multi de aici raspunsul meu va parea putin deplasat si sunt sigura ca vor fi multe critici, insa viata m-a invatat sa ma comport si altfel, decat sa resping, sa critic sau sa reprosez cuiva anumite lucruri, mai ales in situatia in care o persoana draga, care se confrunta cu homosexualitatea si care este o mare problema.

| HolyPotato a răspuns:

1. "ati" in contextul asta se scrie fara cratima
2. Mi-ar fi indiferent.

| BlackheartQueen a răspuns:

Nicio reactie. Prefer sa vad doi gay sarutandu-se decat alte lucruri pe care le vad mai mereu pe strazi.

| LordCroft a răspuns:

Probabil as vomita. dar daca as vedea 2 lesbiene... nu cred ca as avea aceisai reactie laughing

| SammiSchüler a răspuns:

I-as ignora. putin imi pasa de orientarea altora.

| 4cidr41n a răspuns:

Mi-as vedea de treaba mea.

| LimeHorseOG a răspuns:

M-as alatura lor si i-as invita la o partida.