Sunt contra relatiilor in care partenerii sunt de acelasi sex. Nu as reactiona in niciun fel, chiar daca in subconstientul meu mi-ar veni greata, oricum deseori vad lesbiene asa ca mi-e tot una.
M-as face ca nu vad. Ma scutesc de o senzatie de greata...nu ca m-ar deranja in mod deosebit ca ei sunt gay ci sa se afiseaza ostentativ.
Ai grija cu scrisul totusi "ati" nu se scrie cu cratima! Cat despre gay... daca am o mitraliera descarc tot incarcatorul in ei! Daca, dar nu am!
Asta e o gandire aiurea care o auzi doar in Romania! In afara daca vezi un cuplu de acelasi sex e ceva normal.
Sincer? Poate pentru multi de aici raspunsul meu va parea putin deplasat si sunt sigura ca vor fi multe critici, insa viata m-a invatat sa ma comport si altfel, decat sa resping, sa critic sau sa reprosez cuiva anumite lucruri, mai ales in situatia in care o persoana draga, care se confrunta cu homosexualitatea si care este o mare problema.
Nicio reactie. Prefer sa vad doi gay sarutandu-se decat alte lucruri pe care le vad mai mereu pe strazi.
Probabil as vomita. dar daca as vedea 2 lesbiene... nu cred ca as avea aceisai reactie
Gabitsaaa întreabă:
ThatWeirdFuck întreabă: