Faci o activitate care iti place mult si incet incet uiti. Ceva ce te pasioneaza...
Mi-a fost asa dor de cineva, jur ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa-mi fie asa dor de cineva! si ieri l-am vazut, dupa atata timp, si mi-am putut manifesta dorul, l-am luat in brate si n-am vrut sa-l las, a fost foarte frumos momentul, a fost pentru prima data cand am simtit cel mai puternic sentiment de dor si(asta s-a intamplat acum 2 zile) si iti spun sincer ca de atunci ma simt super bine, nu mai imi e asa dor(dar tot as vrea sa-l mai vad, dar nu se poate). in concluzie, ai putea sa alungi dorul in acest fel, manifestandu-te in acest fel. dar, daca imi permiti, de ce sau cine iti e tie dor? sa pot avea un raspuns concret, nu de alta .
o zi buna!
Mi-e dor de cineva care nu ma cunoaste si nici eu prea bine
Te uiti pe youtube la doza de has si iti trece serios, uita-te dupa altii si o sa te simti mai bine
Nu există vreo formulă secretă pentru asta... totul vine de la tine, nimic nu tine pentru totdeauna.
Privește oamenii și locurile prin care ai fost doar ca pe niște amintiri frumoase.
Iesi din casa distreaza-te si inlocuieste persoana sau obiectul pierdut cu cea mai bun