Iesi din casa distreaza-te si inlocuieste persoana sau obiectul pierdut cu cea mai bun
Te uiti pe youtube la doza de has si iti trece serios, uita-te dupa altii si o sa te simti mai bine
Nu există vreo formulă secretă pentru asta... totul vine de la tine, nimic nu tine pentru totdeauna.
Mi-a fost asa dor de cineva, jur ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa-mi fie asa dor de cineva! si ieri l-am vazut, dupa atata timp, si mi-am putut manifesta dorul, l-am luat in brate si n-am vrut sa-l las, a fost foarte frumos momentul, a fost pentru prima data cand am simtit cel mai puternic sentiment de dor si(asta s-a intamplat acum 2 zile) si iti spun sincer ca de atunci ma simt super bine, nu mai imi e asa dor(dar tot as vrea sa-l mai vad, dar nu se poate). in concluzie, ai putea sa alungi dorul in acest fel, manifestandu-te in acest fel. dar, daca imi permiti, de ce sau cine iti e tie dor? sa pot avea un raspuns concret, nu de alta .
o zi buna!
Mi-e dor de cineva care nu ma cunoaste si nici eu prea bine
Faci o activitate care iti place mult si incet incet uiti. Ceva ce te pasioneaza...
Privește oamenii și locurile prin care ai fost doar ca pe niște amintiri frumoase.