O casa undeva in natura racoros, un caine, niste pisici, vreo 4 gaini si internet de viteza mare.
Salariul fara impozite ironic de mari, oamenii cu bun simț
O bucățică de om doar pentru mine, copilăroas și matur tot o dată, si sa iubească muzica
E căsuța drăguță cu geamuri mari pe care sa privesc soarele, ploaia, ninsoarea dintr-un pat mare (priveliștea sa fie din natura).O piscină la înălțime in care sa ma pot balaci.O viata normala cu siguranta financiara. Iubitul meu langa mine evident.Cativa căței...
Sa imi aruca aminte de casa parinteasca ^_^
Si ca ma relaxeaza sa le vad, cum isi duc ele viata asa... linistite, proaste si fara nici macar o singura grija.
Paradis nu există pe Pământ... poate doar frânturi de Paradis. Pentru mine...acele momente când mă rog, cânt și învăț din Biblie împreună cu cei ce Îl iubesc pe Hristos. Sau când sunt la masă cu familia mea și ne simțim bine, povestim. Și sigur va fi o frântură de Paradis și relația cu soțul meu, viitorul. Cel puțin vreau să mă lupt, cu ajutorul Lui Dumnezeu, să fie. Vreau să îl iubesc așa cum merită.
Dar tu, persoana nemuritoare, ce raspuns ai avea la propria intrebare?
Pentru a-ti iubi sotul nu cred ca ai nevoie nici de ajutorul lui dumnezeu si nici nu ar trebui sa lupti pentru asta. Adica nu ar trebui sa fie un efort sa-l iubesti pentru ca in acest caz nu mai este iubire...
Uite, uneori este nevoie de efort. Motivul? Va fi un om imperfect. Și asta categoric.
Vezi că la net 10G trebuiesa ai microcip in creier, altfel nu merge.
Ca e mai greu sa găsești unul întreg....la minte
Eu ma multumesc si cu bucății
Hmm, ar fi undeva la munte, intr-o padure, o cabana sau o casuta mica. Fara ursi si serpi, sa pot cutreiera in voie padurea In rest ma mai gandesc eu ce ar mai fi nevoie.
Da, dar poti iubi partile lui bune si le poti ignora pe cele mai putin bune
Asta cam asa este, nu se mai fabrica oameni intregi Ai putea si sa aduni mai multe bucatele care impreuna fac un intreg
Dacă fiecare și-ar iubi aproapele ar fi paradis. Fără poliție, fără camere de supravegheat, peste tot doctori, peste tot agricultori, peste tot constructori, peste tot oameni deștepți, buni, ce îți sar în ajutor oricând ai nevoie fără să ceri sau să aștepte ceva în schimb. O comunitate ce funcționează ca un organism.
LisaJulie întreabă: