Neeea', dacă ași avea așteptări atât de mari ..ar trebuie să fiu la acel nivel
Din moment ce nu sunt mai presus ca majoritatea, ar fi o tampenia sa am atfle de pretenții
Ba da, iti spun eu sigur ca esti mult peste majoritatea deci trebuie sa ai pretentii
Ba esti, parerea ta despre tine este gresita si o sa iti dai seama si singura de asta in timp
Daca ar fi neaparat un loc atunci ar fi in sat la bunica ca acolo mi-am petrecut cele mai frumoase momente din copilarie
Daca ar fi orice atunci ar fi o persoana, iubita mea
Cu tineretea este mai dificil pentru ca orice ai face, tot va trece
Pentru mine paradisul e sa fiu bine si fericita alaturi de cei dragi si sa-mi creez amintiri frumoase
O combinatie mare si variata din toate peisajele si tinuturiile de pe globul pamanesc un fel de Sahara+polul nord+ insulele tropicale din Pacific si Atlantic plus peisaje din Florida si California + paduriile bogate si frumoase din Canada si Rusia + oceanul Pacific + muntii Tibet, Carpati, Alpi si campiile intinse din Rusia si Ucraina.
Acest paradis pe care il descriu s-au tinut sa fie strabatut de rauri si flufii precum Tigru, Eufrat, Nilul, Amazonul, Dunarea, Volga, Rio Grande, Fluviul Galben, Fluviul Heilongjiang, Fluviul Zhujiang, Fluviul Talimu, Fluviul Yantze, Fluviul Indus, Prut, Nistru, Padova.
LisaJulie întreabă: