| YoyoXender a întrebat:

Cum ar decurge o conversație sau mai bine spus daca o fată mar pupa pe gât si ar rămâne rujul pe gatul meu, cum credeți ca ar decurge acțiunea dacă m-aș duce la muncă cu asa ceva, bine ca sa fiu clar oameni din incintă nu-s cei mai deștepți adica in medie este 8-sau 10 clase cu studii atâta,doar guralivi dar vreau sa aud de la voi dacă sar mertiata sa pun o fată sa faca asa ceva si sa ma duc in public,dar vb strict ca nu Iași spune numele indiferent, doar as vrea ce se întâmplă.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are rost sa impresionezi pe nimeni,fi fericit in taina fara sa afle nimeni viața ta privată,se vor găsi oameni ostili care te vor sabota, îți vor sabota relațiile, succesul, realizarile și lista continua. Fi Smart și fa totul în tăcere, nu trebuie să știe nimeni când ești într-un pas bun al viețiiwinking

5 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

O să râdă că handicapați, o să creadă că te-ai dus la c***
Nu vad rostul de-a face asta? Că sa ce? Sa impresionezi niște mediocri

| Skylor a răspuns:

De ce ai vrea sa te lauzi cu așa ceva, e ceva penibil.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca as fi coleg cu tine, as remarca faptul ca nu ai facut dus la finalul zilei, de te-a prins dimineata cu rujul tot acolo.
De faptul ca ai iesit cu o bagaboanta, nu m-ar interesa, nu m-ar impresiona.
Mie mi se pare de prost gust sa iti afisezi asa relatiile "intime".

| YoyoXender explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Jur aicea mă gândeam doar sa creez ură nu stiu dc mi-am imaginat ca va fi cu succes ca poate o sa fac invidie, dar acum ca stau sa ma gândesc mai bine este doar o prostie mare

| YoyoXender explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Faza era ca la muncă aveam si colege mai tinere care se despărțeau de uibiti lor si eu le-am fost aproape, am dat impresia ca le plăceam, aicea a foat concluzia ca puteam sa creez un oarecare măsură un sentiment de gelozie