| tpu_ank a întrebat:

Cum arata viitorul tau?
te-ai gandit?

18 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Viitorul suna bine, spunea o reclama. Daca as gandi altfel, i-as da crezare lui Cioran; desi imi place tipul -e comic- prefer sa il las doar lecturat.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Bro plus plus. Lia smug

auran
| auran a răspuns:

O babuta acra de 80 de ani cu sclipiri rsre de luciditare

| gabitza05 a răspuns:

Buna! Peste vreo cativa ani ma vad cu... o viata obisnuita...cu sot, copil, serviciu stabil.Insa pana atunci traiesc prezentul si ma bucur de el :d. bye

| dulshe a răspuns:

Salut!
Pai in oarecare masura m-am gandit, vreau sa intru la un liceu bun. Vreau sa fac o facultate. Vreau sa ma bucur de viata la maxim, adica sa nu ma marit tanara, ca viata e scurta si trebuie traita!

| CrucifiedCountess a răspuns:

N-am timp sa ma gandesc..ca vine repede.

| tukhey23 a răspuns:

Nu.De ce? Pt. ca are cine... sa se gandeasca in locul meuhee hee

| FearNoEvil a răspuns:

Viitorul meu? sumbru din cate se pare.

| Princessee a răspuns:

Eu traiesc in prezent viitorul arata cum vrea D-zeu.

| SimpleSergio a răspuns:

Viitorul meu? Nu stiu.Eu cred in destin!happy Pana acum nu pare prea promitator...insa cred ca peste cativa ani se poate intampla ceva neasteptat care sa-mi schimbe viata radical happy insa gandul asta nu ma lininstete deloc...eu voi fi tot precaut! E posibil ca adevarata viata sa inceapa abia la 30 de ani. dar eu ma voi bucura de ea inca de pe acum...incercand sa-mi stabilesc niste criterii, principii, teluri ...pe care sa le ating!

| SimpleSergio a răspuns:

O intrebare... voi va cunoasteti si in viata reala? bro cu lia si pupimik.si altii de care nu-mi amintesc...sunteti o gasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trecutul este amintirea care încălzește chiar dacă nu este foc, prezentul este rampa de lansare pentru viitor.
Fiind o fire optimistă am realizat multe lucruri singură deși mulți nu credeau că am să reușesc.
O să arate din ce în ce mai bine: cu multe împliniri profesionale, financiare și chiar sentimentale.
Baftă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...traind in caraibelove struck...la o casa cu vedere la mare...insurat si cu un copil...este un vis care nu mai are mult pana o sa se realizezetongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pina acum citeva saptamini, arata el cumva. De atunci insa a intervenit ceva care l-a facut nesperat de frumos blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ma mut la casa si scap de psihopata de vecina-mea, ma duc la mare, ca tare-mi place, voi fi nas la o nunta TPU(cu pupimik) si jur ca voi fi fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Julian ce bine suna, mai ales ca o sa fiu si eu cu cineva special in peisaj blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro-pana cand nu vad o poza cu voi doi, nu va cred.insa nu prelucrata. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zbenguici pai toti o curteaza pe Lia, ce nu am voie sa o curtez si eu? Ca doar nu-s de lemn rolling on the floor Dar te curtez si pe tine sa stii, nu stiu daca ai bagat de seama big grin tongue

Întrebări similare