Viitorul suna bine, spunea o reclama. Daca as gandi altfel, i-as da crezare lui Cioran; desi imi place tipul -e comic- prefer sa il las doar lecturat.
Buna! Peste vreo cativa ani ma vad cu... o viata obisnuita...cu sot, copil, serviciu stabil.Insa pana atunci traiesc prezentul si ma bucur de el :d. bye
Salut!
Pai in oarecare masura m-am gandit, vreau sa intru la un liceu bun. Vreau sa fac o facultate. Vreau sa ma bucur de viata la maxim, adica sa nu ma marit tanara, ca viata e scurta si trebuie traita!
Viitorul meu? Nu stiu.Eu cred in destin! Pana acum nu pare prea promitator...insa cred ca peste cativa ani se poate intampla ceva neasteptat care sa-mi schimbe viata radical insa gandul asta nu ma lininstete deloc...eu voi fi tot precaut! E posibil ca adevarata viata sa inceapa abia la 30 de ani. dar eu ma voi bucura de ea inca de pe acum...incercand sa-mi stabilesc niste criterii, principii, teluri ...pe care sa le ating!
O intrebare... voi va cunoasteti si in viata reala? bro cu lia si pupimik.si altii de care nu-mi amintesc...sunteti o gasca?
Bună.
Trecutul este amintirea care încălzește chiar dacă nu este foc, prezentul este rampa de lansare pentru viitor.
Fiind o fire optimistă am realizat multe lucruri singură deși mulți nu credeau că am să reușesc.
O să arate din ce în ce mai bine: cu multe împliniri profesionale, financiare și chiar sentimentale.
Baftă.
Pa, pa.