Am vazut prima poza cu mine cand aveam 1 an, mi-a fost destul ca sa ma opresc din a le vedea si pe restul.
areți bine șefu nu doar cu degetu', hai, capu' sus nu-s bună la „ridicat moralul", tot râd
Eram blonda aprins si asa naspa, acum sunt satena deschis, dar m-am vopsit brunet.
Eu încă sunt dar eventual am o față de „Dorel", sau așa s-o fi văzând din „exterior"?
Eu ma tot uit la poza ta de profil si sunt in confuzie daca persoana aia esti u sau maica-ta?
Eu sunt! Dar și maicămea arată cam la fel! Cred c-o editez și scriu textul „eu sunt"
Și eu am fost un bebe' grăsuț și tot la fel am rămas
Încă te dezvolţi, o să te mai înalţi şi se vor mai schimba lucrurile.Eu eram rotundă cu totul.
Aveam capul aşa de mare şi de rotund de zici că era o bilă de bowling.
Da pe naiba m-am ingrasat 15 kg brusc firar sa fie de viata si de sedentarism. Eu din ce vad esti buna la ridicat moralul dar incearca sa nu mai razi . ti-ai gasit vreun coleg din Timisoara cu care sa iti petreci timpul?
15kg brusc? Nu se poate asa ceva. Deindata ce vezi ca incepi sa pui pe tine 3-4 kg Spui Stop si iti schimbi dieta. Este mai usor a nu te ingrasa, decat a slabi
E las ca gasesti tu macar un utilizator nice din tm
Dar persoana nu are vointa de a se OPRI? Nu pui tu atat kg pe tine numai asa daca nu consumi nimic.
Ma miram de poza ta, ca ai spus ca esti foarte tanara, dar in poza areti a"fata mare"
Emm, eram și deprimată în seara aia, de aia am „expresia asta". M-au întrebat și mai multe persoane, de aceia am pus acea întrebare.
Era ray, dar ce liniște e aici fără el... emm asta e, faci spume la gură, îți pierzi cunoștințele. Nu mă refer la leșin sau la altceva! „prieteni"
Nu chiar brusc, intr-un timp mai scurt din cauza hipotiroidismului si eu mananc si multa grasime si dulciuri
Așa e când ești în depresie.
Du-te și tu nu știu, poate la munte sau la mare și încearcă să te detașezi de griji, zâmbește și... eu măcar nu mai sunt așa de melancolică, mi-a mai trecut. Dar peste câteva luni iar m-a apuca...
Depinde ca sunt persoane care mananca de rup si nu se ingrasa si cunosc persoane care se ingrasa daca bea 2 pahare cu apa. mie imi pregateste tatal vitreg astel de mancare dar o data o sa ma ambitionez si nu o sa mai mananc de la el o sa tin o dieta drastica + sport altfel o sa ajung rau.
Mi se pare ciudat că unii vor să se îngrașe când noi luptăm să slăbim.
Da depresia... Pai gasesteti o ocupatie un hobyy ceva sa nu te mai apuce. e nasol la varsta ta sa fi trista
Deindata ce ai pus pe tine, n-o mai dai u jos atat de usor. Poti sa faci si sport si ce vrei tu.
Hamilton întreabă: