| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Cum arătați când erați copii? V-au arătat părinții voștrii ceva poze cu voi de când erați mai mici?
Mda, eu acum am dat peste o înregistrare video de când aveam cam un an. Da, tot mai „grăsuță" eram și pe atunci laughing cred că mi s-o fi moștenit genetic rolling on the floor

73 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Mai frumos ca acum oricum rolling on the floor

| Vikaa a răspuns:

Am vazut prima poza cu mine cand aveam 1 an, mi-a fost destul ca sa ma opresc din a le vedea si pe restul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aratam bine eram idolul bebeluselor, acum arat bine cu degetu' sad

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

laughing areți bine șefu nu doar cu degetu', hai, capu' sus rolling on the floor nu-s bună la „ridicat moralul", tot râd crying

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Vikaa):

De ce?

| Vikaa a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Eram blonda aprins si asa naspa, acum sunt satena deschis, dar m-am vopsit brunet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost destul de "pufoasă" până pe la vreo 13-14 ani şi aveam o figură foarte inocentă. laughing

Eu încă sunt crying dar eventual am o față de „Dorel", sau așa s-o fi văzând din „exterior"? laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

CA in poza de profil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Eu ma tot uit la poza ta de profil si sunt in confuzie daca persoana aia esti u sau maica-ta?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am fost un bebelus grasut, dar in copilarie am fost mic, slab.

Eu sunt! Dar și maicămea arată cam la fel! laughing Cred c-o editez și scriu textul „eu sunt" sad

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Și eu am fost un bebe' grăsuț și tot la fel am rămas sad

anonim_4396

Încă te dezvolţi, o să te mai înalţi şi se vor mai schimba lucrurile.Eu eram rotundă cu totul. laughing
Aveam capul aşa de mare şi de rotund de zici că era o bilă de bowling. rolling on the floor

anonim_4396

Da pe naiba m-am ingrasat 15 kg brusc firar sa fie de viata si de sedentarism. Eu din ce vad esti buna la ridicat moralul happy dar incearca sa nu mai razi laughing. ti-ai gasit vreun coleg din Timisoara cu care sa iti petreci timpul?

laughing nu crying tot în casă o să clocesc presupun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

15kg brusc? Nu se poate asa ceva. Deindata ce vezi ca incepi sa pui pe tine 3-4 kg Spui Stop si iti schimbi dieta. Este mai usor a nu te ingrasa, decat a slabi

Se mai întâmplă la unele persoane! happy

anonim_4396

E las ca gasesti tu macar un utilizator nice din tm laughing

anonim_4396

Dar persoana nu are vointa de a se OPRI? Nu pui tu atat kg pe tine numai asa daca nu consumi nimic.
Ma miram de poza ta, ca ai spus ca esti foarte tanara, dar in poza areti a"fata mare"

Emm, eram și deprimată în seara aia, de aia am „expresia asta". M-au întrebat și mai multe persoane, de aceia am pus acea întrebare.

Era ray, dar ce liniște e aici fără el... laughing emm asta e, faci spume la gură, îți pierzi cunoștințele. Nu mă refer la leșin sau la altceva! happy „prieteni"

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Nu chiar brusc, intr-un timp mai scurt din cauza hipotiroidismului si eu mananc si multa grasime si dulciuri

Așa e când ești în depresie.
Du-te și tu thinking nu știu, poate la munte sau la mare și încearcă să te detașezi de griji, zâmbește și... sad eu măcar nu mai sunt așa de melancolică, mi-a mai trecut. Dar peste câteva luni iar m-a apuca...

anonim_4396

Dulciuri mananc si eu, dar grasimi deloc

anonim_4396

Depinde ca sunt persoane care mananca de rup si nu se ingrasa si cunosc persoane care se ingrasa daca bea 2 pahare cu apa. mie imi pregateste tatal vitreg astel de mancare dar o data o sa ma ambitionez si nu o sa mai mananc de la el o sa tin o dieta drastica + sport altfel o sa ajung rau.

Mi se pare ciudat că unii vor să se îngrașe când noi luptăm să slăbim.

anonim_4396

Da depresia... Pai gasesteti o ocupatie un hobyy ceva sa nu te mai apuce. e nasol la varsta ta sa fi trista

anonim_4396

Deindata ce ai pus pe tine, n-o mai dai u jos atat de usor. Poti sa faci si sport si ce vrei tu.