Ce sa vad ma? Asta e caz? Unde e dovada? Zice ca mananca mult. Ce inseamna mult? 2000 kcal?
Cu 2000 kcal pe zi slabesc 2, 5 kg pe saptamana.
Http://m.sfatulmedicului.ro/......forma_2915
Uite dovada spune ca mananca de rupe frigideru si nu se ingrasa deci ti-am dat dovezi ti-am dat tot ce vrei, eu tiam adus dovezi, tu ce dovezi ai?
Ce dovezi mi-ai dat? Ca un destept ca tine spune ca mananca mult inseamna ca e adevarat? Nu ti-a dat niciun numar, ti-a zis doar ca mananca mult in opinia lui de nestiutor. Asta nu inseamna nimic. Esti prea ignorant, la fel ca majoritatea de pe site-ul asta.
Da, p$$a că eu nu știu cum arătam când eram mic, că Maica mea a pierdut pozele Intr un transport in comun?☹️ Și chiar îmi pare rău că nu știu cum arătam când eram mic
Cand suntem mai mici unii sunt mai urati altii mai frumosi si tot asa mai departe, tot ce conteaza este sa fii fericita pana la sfarsit
Lasa draga ca eu stau mult in casa si e okey, sunt atea de facut, afara ma cam plictisesc. Filme, documentare, emisiuni, jocuri pe smart, pe calculator, socializare, mai fac programare, mai ascult o muzica, nu stiu cand trece timpul, o zici ca si cum ai cloci in lagarul de exterminare, hehe.
Bine, am si trei prieteni care ma viziteaza des, mai stam de vb, mai facem una alta, e okey. Sigur ca daca am cu cine, ies la o plimbare, la o terasa, la o piscina.
Pai daca e in depresie nu poate face alea, intai sa treaca depresia si apoi simte de la sine sa faca, ca altfel are mecanismele psihice blocate si nu o sa-i faca nici o placere, mai mult te chunuie. Bine daca are o depresie mai serioasa, nu asa o suparare si gata are depresie.
Nu exista! Aia care mananca de rup e aparent, se satura cu putin, se ingrasa la fel daca sar de nr de kcal ce le arde, pe probate. Plus ca nu stam cu ei mereu sa vedem ce mananca cu adevarat si cat. Aia care se ingrasa de la apa, e inselator, ei mananca mult sau putin dar hipercaloric si de aia si-o iau, se ascund de lume (apa nu are energie, deci nu are cum sa formezi materie adica grasime fara energie, e absurd, o retine in organism si simuleaza ingrasarea doar).
Era una care vindea la un magazin bio si se plangea ca vrea sa mai ia un 4 kg ca mananca si nu ia, a luat...haha, i-am dat doar o ciocolata pe zi in plus fata de ca manca.
Daca era in ordine, de la sine era cum zici, nu trebuia sa i se mai spuna, in depresie multe ocupatii nu iti mai ofera placere, deci e de la problema, nu invers. Ar trebui un tratament daca are.
AdeAdelina578 întreabă: