Nu as face-o deloc. e doar o persoana care nu a intalnit o alta persoana care sa-i declanseze acel sentiment puternic. Nimic mai mult.
multi o sa zica ca s-au indragostit de la 14-16-18 ani... Ala e doar atasament si/sau atractie sexuala / fizica. Nimic mai mult.
Poate a fost dezamagit si nu mai vrea sa stie nimic, altii nu au avut sansa sa traiasca alaturi de una si au ramas respinsi din cauza ca sant saraci, urati, nu au casa si nu se uita nimeni la ei.
Eu sunt unul dintre ei de exemplu. Pai eu de mine sau de cei ca mine n-am nici o parere, ci am fost norocos, pentru ca indragosteala presupune de multe ori multa suferinta si nu e cazul.
Mi-au placut destule femei, dar atat, asa cum este de fapt normal, daca vrei relatie sa alegi pe trezie ca lumea, nu sa fi drogat si sa alegi o tampenie.
Din contra, consider ca indragosteala este o stare de dezechilibru, daca ne uitam la comportamentul lor, o sa vedem rapid ca e ceva anapoda! Se suna de 1001 ori pe zi, se gandeste in continuu la acela, stau asa unu in altul in mod exagerat, deci nu pare normalitate, echilibru, totul este dezechilibrat, obsesie.
Bine ca am scapat.
Ba dupa aia daca ala nu te baga in seama sau pleaca, te arunci si de pe pod!
Daca e sa o iau, eu consider cumva chiar patologie chestia asta.
Nicicum. Nu cataloghez
Pur si simplu nu a intalnit el acea persoana de care sa se indragosteasca sau se lasa purtat de diferite conceptii personale. Ca cei care zic ca nu le-ar placea maslinele, desi nu au gustat niciodata
În niciun fel. E foarte bine ca are aceasta stăpânire de sine sa nu se îndrăgostească de prima fata pe care o vede.
Eu zic ca acel sentiment de dragoste autentica se simte in momentul in care esti intr-o relatie si iubirea dintre cei doi creste
Cum cataloghez eu dragostea, fiecare om are niste criteri care trebuiesc indeplinite ( gen fizic, inteligenta, bogat, fidel etc ) cu cat se indeplinesc mai multe criteri cu atat te motiveaza pana in punctu cand devinde dependenta, atunci incepe dragostea aia adevarata cu cat esti mai satisfacut din toate punctele de vedere liberate, fidelitate respect, sustinere etc