| karra a întrebat:

Cum ati iesit in buletin?happy

24 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu nu am incahee hee. Peste cateva luni voi avea si eu... dar nu vreau! Daca ies oribil, cum voi traii cativa ani cu poza aceeaI don't want to see?

| Flav a răspuns:

Zici ca-s Morandi.

| monyk a răspuns:

Buna, nici nu vreau sa ma gandesclaughing...am iesit aiurea de tot, parca eram adormita, nici nu arat la nimeni buletinul, il tin ascuns, il iau doar la nevoie, offfff ce nu imi place poza...hee hee.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Parca eram traficanta de droguri laughing

lolita
| lolita a răspuns:

In buletin am iesit foate frumoasa, cred ca nu sunt eu laughing dar in pasaport oribil, toti se uita de doua ori si nu le vine sa creada ca sunt eu.

| juniper a răspuns:

Prea serioasa laughing

| Pho3nix a răspuns:

Am o fata in poza de parca sunt la inmormantare.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

foarte serioasa...parca eram pusa la respect big grin ...incercam si eu un zambet slab...si fotograful :serioasa serioasa, x-( i-am zis in gandul meu " serioasa pe dracul ca parca umbli tu cu buletinul asta cativa ani de-acum straight face", dar dee ca sa fac l-am acceptat asa cum e pana la urma big grin, bine ca am pasaport laughing ca buletinul l-am ascuns big grin

| MM a răspuns:

Verde.Nu inteleg de ce. Abia astept sa-l schimb la anul'. Poate am ocazia sa-mi aleg o alta nuanta daca nu pot sa am pretentia sa ies normal.

| georgiana a răspuns:

Eu mi-am schimbat buletinul de 3 ori pana acum laughing
Prima data am iesit naspa(mie nu mi-a placut)...la cel de-a treia `incercare` am reusit laughing imi place cel mai mult :X

| alecs871 a răspuns:

Ca intr-o poza

| lola a răspuns:

Ca ..biplaughing
Cu capul intr-o parte si un ranjet de Frankestein!

| username_8290 a răspuns:

Nu am inca.

| karra explică:

Buletinul pentru mine este cel mai oribil lucru ...am incercat sa-l pierd intentionat, sa-l ard cu bricheta tot din greseala dar nimic ...seman cu MJ dupa operatie cel putin in buletin...happy

| stetoscop a răspuns:

Cum mi am dorit, foarte bine

| NoName0011 a răspuns:

Sincer nu vrei sa stiilaughing. Am iesit chiar cum imi doream sa nu ieslaughing.

| Rosalie_9695 a răspuns:

Am iesit serioasahee hee incercam si eu sa zambasesc dar m-ar fi bufnit rasul rau asa ca am renuntat si am iesit somnoroasa (era ora 7, mult prea devreme pentru mine) si foarte serioasa.

| viorel13 a răspuns:

Eu am esit cu un ochii verde si unul rosu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa rau, ma uitam pe geam laughing Urmeaza sa il schimb la anul, abia ast. sper ca de data asta sa ma uit si eu la aparat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ca în realitate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am buletin, dar am sa-mi fac unu cand am sa fiu mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani dar nu am buletin pentru ca nu imi trebuie sa ma fac de ras cu poza aia stupida.Cred ca 90 la suta din persoanele cu buletin nou au iesit nasol in poza aia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 14 ani si 9 luni dar nu mi-am facut inca! Mi se pare ca aparatele alea sunt defecte pentru ca de scot in poza ca naiba.Si e nasol ca te scot in niste pozitii de zici ca esti la inmormantare! Aveti vreun sfat va rog frumos despre cum pot iesi bine in poza aia?

| greeneye a răspuns:

Urattttttt... cu ochii rosii laughing... tu cum ai iesit?