Teoretic e imposibil sa se intample asta cuiva, dar nu intru in filosofie. "Indragosti" e un cuvant prea mare, nu are cum.
Dar sa zicem "a placea" sau "a admira", in fine. Din fericire, zic eu, reusesc sa raman lucid in situatii de genul asta, asa ca, odata ce am realizat ca nu e in conformitate cu normele, n-o sa-mi permit sa cred ca e vorba de altceva decat "a placea" sau "a admira". Mi-as spune: "e imposibil", apoi mi-as asculta sfatul.
Există și cazuri de acest gen, însă nu e dragoste, e doar atracție ce are la bază diverse scopuri.
Cum aș proceda eu într-o situație ca aceasta? Mie personal mi-ar trece repede. Nu prezint interes dacă persoana aceea contravine principiilor mele morale. "Cum vine, așa trece!"
Și mă rezum la termenul a "plăcea", nimic mai mult în cazul de față.
Nu mai insinua lucruri. El, fața de mine, și-a găsit de mult sufletul pereche.
Oamenii nu sunt absoluti, ceea ce inseamna ca se mai pot schimba, cu timpul, mai ales de dragul persoanei iubite.
Consider ca intr-o relatie cel mai mult conteaza rabdarea si intelegerea pentru a ajunge la compromisuri.
"contravine principiilor tale morale" e o chestie destul de grava incat sa nu-ti permita sa te indragostesti de acea persoana. Daca totusi se intampla, inseamna ca tu ai o problema. "Principiile tale morale" nu prea valoreaza mare lucru.
Pai vei avea de ales intre moralitate si idealuri si dragostea pentru un om.
Cand ma indragostesc de cineva, numai lucruri morale nu imi trec prin cap in acel moment. Dimpotriva, imi vin in minte cele mai murdare si imorale chestii care le-as putea face fara sa incalc legea Nicidecum chestii morale.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: