| AgnosticCrusader a întrebat:

Cum ați reacționa dacă copilul vostru ar veni la voi și v-ar spune că are o altă orientare sexuală?

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu e treaba mea ce orientare sexuala ar avea copilul meu, datoria mea e sa il cresc 18 ani apoi e viata lui, orientarea sexuala e involuntara nu noi alegem de cine sa fim atrasi

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sănătos să fie. In rest daca e major e treabă lui cu cine face se.x.

suntserios
| suntserios a răspuns:

După cum se vede... Oamenii cu putina minte zic asta e. Îl acceptă și iubim. Habotnicii îsi vor considera propriul copil un eșec

| Furnicuta000 a răspuns (pentru suntserios):

Am dat eu un raspuns mai jos din alta perspectiva, nu cred ca totul ar trebui sa fie permis in numele iubirii

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

I-as spune ca nu e nimic, as parasi casa in liniste, si as fugi in state, ca mereu mi-am dorit sa vad cum e sa te stabilesti ilegal intr-o tara care nu acorda vize.

| J0B0MAT a răspuns:

Oricum aș reacționa, orientarea tot o va avea, asta nu se poate schimba.Cel mai bun lucru pe care l-aș putea face ar fi să îi fiu alături și să îl ajut mereu, cum ar trebui să facă orice părinte.
Mi-ar părea puțin rău că va avea de înfruntat destulă ură și greutăți din partea unei societăți care nu prea e de acord cu lăsatul oamenilor în pace practic.Dar asta nu va face decât să îi acord și mai mult suport moral.
Nu mi-aș susține copilul în cazurile în care ar face crime, furturi, violuri, afaceri ilegale etc. În rest, în toate.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ee e discutabil. Sa fie homosexual, pansexual, bisexual ca nu ma deranjeaza.
Dar uite ca sunt si orientari sexuale care nu sunt si nu ar trebui sa fie acceptate de ex pedofilia care este o orientare sexuala si de asta sunt atatia pedofili pentru ca nu isi pot stapani instinctele. Sa vina baiatul meu de 25 ani (sa presupunem ca as avea un copil) cu o fata de 12 ani acasa si sa-mi spuna ca s-a indragostit de ea si vrea sa se mute cu ea iar familia ei e de acord? Pai as fi foarte dezamagita si i-as da cu tigaia in cap ca nu e in toate mintile. Si da, povestea asta e reala, s-a intamplat in casa unor rude de-ale mele, ma mir ca nimeni nu s-a sesizat, nici macar organele abilitate pentru ca sigur stiau. Acum fata e majora, deci nu mai e nimic de pedepsit...

| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Stai putin, de ce amesteci relatiile sexuale consimtite intre doi adulti cu pedofilia?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru suntserios):

Pt ca se comporta ca o orientare sexuala si e o problema majora. Indraznesc sa spun ca in tara asta sunt mai multi pedofili decat homosexuali.
Stiu ca e vorba despre relatii consimtite dar am vrut sa trag un semnal de alarma

| FreddieM a răspuns:

I-as aprecia încrederea care mi-o oferă și deschiderea mentala și as fi mulțumit de modul în care l-am educat, asigurandu-l ca în orice situație, oricât de intima și personală ar fi, familia e singurul sprijin și confort pe care se poate baza în orice circumstanță.
Cheers

| Madaxo97 a răspuns:

M-aș comporta la fel ca și cum ar spune că e heterosexual, nu imi pasă ce orientare sexuală va avea, mă interesează mai mult să devină un om de succes și să fie un om bun, restul, e corpul lui, și-o trage cu cine vrea, de ce m-ar interesa pe mine cu cine se fxxe?

| Cipi1212 a răspuns:

Ar fi o dramă pentru mine.

| Miruna333 a răspuns:

In niciun fel. As fi parinte adevarat, nu un homofob infect, si l-as sustine in absolut tot, absolut orice decizie care il face fericit.

| 1onurSimion a răspuns:

A-și fi înțelegător. A-și încerca să-l înțeleg de ce a ajuns în halul ăla și unde am greșit ca părinte fiindcă sigur vina îmi aparține mie fiindcă ca părinte nu am știut ori să-mi educ copilul sănătos ori l-am neglijta și din cauza asta sa îmbolnăvit a-și face tot ce-mi stă în putință să-l aducă le calea normală și sănătosă numai să înțeleagă să-și dea seama ca nu este Sănătos și normal așa ceva. Și tot copilul meu ar fi indiferent de drumul calea care ar alege în viață nu-mi voi judeca niciun copil sau umili amăgi dezamăgi marginaliza pentru alegerea copiilor mei. Ca părinte și ca tată a-și fi distrus definitiv dar nu voi arătat asta copiilor mei căci nu vrea săi facă să sufere pentru alegerile lor niciodată.

| simplaexistenta a răspuns:

Nu l-as crede

| Miriaem a răspuns:

L-aș iubi!

| EestiSodalane a răspuns:

Cum ați reacționa dacă copilul vostru ar veni la voi și v-ar spune că e heterosexual?

| Giulia911 a răspuns:

Sunt de acord cu prima parte din ce a spus onur