Ciubucul, peschesul, ploconul si toate sinonimele fac parte din traditia noastra. Din vechime se practica asa ceva. Cum sa dispara ceea ce avem in ADN?
Eu sunt cam mica dar cred ca "pestele de la cap se impute". Linia data de cei mari este urmata de cei mici si multi.
O revolutie a gandirii ar trebui sa inceapa cu noi, dar multi dintre noi (am vazut si la cativa colegi de-ai mei) au invatat deja sa-si rezolve problemele in mod incorect.
~Roxetta
Hmm...imi pare rau sa iti spun dar probabil ca in prezent s-au viitorul apropiat acest lucru nu se va putea realiza, din cauza faptului ca acesta tara este cu 100 de ani in urma.
Poate peste un secol s-au cand tara va fi vanduta ceea ce deja este un fapt. poate atunci
Doar prin salarii majorate ale medicilor si personalului, dar cred că ici asa deoarece românul e corupt pînă in măduva oaselor, si lacom, oricît ar avea tot nu i ar ajunge.
Cam greu asa ceva.Este impamantenit de ani de zile.Se face asta de mai mult de 25 de ani.Si pe vremea lui Nicusor se facea asta. Poate tu nu ai apucat acele vremuri dar suntem multi de pe aici care am prins asta.Dar sistemul functiona mai bine decat acum.
Problema este ca nu putem, spaga a fost si ramane in continuare fie ca ne place sau nu
MadaAwwr întreabă: