Eu cred ca ar trebui ca un singur om să facă un lucru precum să ajute alți oameni, iar cei ajutați o să învețe de la el făcând și ei fapte bune. Astfel de la un singur om se pot schimba mii de oameni
Sper ca ti-am fost de ajutor. funda?❔
Ceva de genul, trebuie sa fii unpic mai concret. Eu cred ca putem face o diferenta in lume, daca ajutam copii din Africa sa nu mai moara, de ce te-ai mai casaotrii? daca ai putea ajuta milioane de copii in lume?
Te faci respectat, apoi conduci turma. Muncesti pentru a ajunge de succes si ii conduci pe restul spre bine. Nu merita, nu te gandii la lume. Fii egoist, gandeste-te doar la tine si la cei apropiati. Restul fac la fel, de ce sa fii tu ala care sa suferi mai tarziu.
Hey!
Cum am putea face o diferenta in lume? Interesanta intrebare.
Eu unul cred ca pentru a face asa ceva atunci trebuie sa faci ceva revolutionar. Chiar daca esti voluntar si salvezi zeci de copii din cine stie ce tari, tot o sa fii singur. Este doar bunatatea ta si nimic altceva. Foarte putini oameni o sa fie atinsi de ea asa ca dupa moartea ta cine stie ce o sa mai ramana din asta. *evident, o sa ramana copiii pe care i-ai ajutat dar totusi, este destul?*
Ca sa schimbi lumea trebuie sa faci ceva nemavazut, gen un leac 100% pentru cancer. Ai salva multe vieti prin asta. Sau ai putea sa pui bazele unei organizatii precum Crucea Rosie.
Momentan nu prea mai ai ce sa creezi. Ai nevoie de niste idei aparte intrucat multe lucruri s-au inventat deja.
In privinta acelei parti cu ajutatul copiilor din Africa...
Ai pierde anumite experiente unice in viata daca ai face asta.
Sa zicem ca esti un inventator. Ai fi dispus sa renunti la propria viata pentru omenire? Problema asta se pune intotdeauna...
Atunci cand vrei sa faci o diferenta in lume vrei s-o faci fara ca aceasta sa-ti afecteze propria viata.
Foarte multi vor sa faca o anumita schimbare dar nu toti si-ar da viata/tineretea pentru asta.
Este doar parerea mea.
Bafta!
Eu mi-as da toata viata, totul si pentru asta traiesc eu pentru acel scop.
Dar vezi si tu, traim intr-o tara de ignoranti, si oameni fara energie de viata si plictisiti fiindca nu fac ceva din suflet.Si de aia ei practic sunt morti, sunt ca niste oii bagate intr-o cutie fortate sa scoata lapte. Astia sunt majoritatea fiindca asa e condus societatea noastra de multi ani.De cei care detin informatii
Ai dreptate dar daca vrei sa faci asa ceva pentru lume atunci mai bine incerci sa te salvezi intai pe tine. Nu poti ajuta multa lume stand in tara aceasta... Aici este fiecare pentru el.
Cam asa, nimeni nu arata pasiune pentru ceea ce face, dar stai linistit eu o sa umblu mult mult de tot in lumea asta.
didi12 întreabă: