Și ce vrei sa facem? Sane uitam la anime hentay? Narutoxxx? Ca asta faceți toată ziua ăștia cu fan anime o ardeți pe pe redit cu gaming și animexxx crezi ca sunte toți prosti? Voi de munca știți ma? Aveți o zi de muncă? Mari gaymeri ai lumi...
Seriale zici? Sa ce sa vedem cum își ia limba în gura cu marea vieți lui și în relitate toți o ard în cluburi și se drogreză de numai știu de ei voi haliți încă ma rahaturile alea? Voi încă o ardeți cu filmele turcești și puterea dragostei și ce mai suge salam și "fillozful" intelectualul" proxenet bursuc asta nu-miți voi viața?
Tu nu stii sa scrii corect, uita-te la toate cele 3 raspunsuri date, ca nu ai scris nici macar unul, eu ma refeream in "free time" dar esti redus rau.Du-te la clasa a 2-a, invata sa scrii si dupa discutam.
Pai uite, tu de exemplu puteai sa faci ceva mai constructiv decât să scrii întrebarea asta pe TPU, dar nu ai făcuto
Eu ma indoiesc ca exista numai persoane care vorbesc 24/24 despre droguri si alcool.Doar pentru ca ai asistat la asemenea discutii, nu inseamna ca numai la asta se rezuma sfera de interes a respectivilor.
BitchInRedDress întreabă:
alfons2390 întreabă: