| CitescSiSeriale1345 a întrebat:

Cum credeti ca pot unii oameni sa piarda timpul asa stand si vorbind despre chestii tampite? In loc gen sa sa stea sa vada seriale, gaming, o calatorie ceva, sa stai sa vorbesti non stop de droguri cum fac altii sau de alcool.

7 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Și ce vrei sa facem? Sane uitam la anime hentay? Narutoxxx? Ca asta faceți toată ziua ăștia cu fan anime o ardeți pe pe redit cu gaming și animexxx crezi ca sunte toți prosti? Voi de munca știți ma? Aveți o zi de muncă? Mari gaymeri ai lumi...

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Seriale zici? Sa ce sa vedem cum își ia limba în gura cu marea vieți lui și în relitate toți o ard în cluburi și se drogreză de numai știu de ei voi haliți încă ma rahaturile alea? Voi încă o ardeți cu filmele turcești și puterea dragostei și ce mai suge salam și "fillozful" intelectualul" proxenet bursuc asta nu-miți voi viața?

| CitescSiSeriale1345 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Tu nu stii sa scrii corect, uita-te la toate cele 3 raspunsuri date, ca nu ai scris nici macar unul, eu ma refeream in "free time" dar esti redus rau.Du-te la clasa a 2-a, invata sa scrii si dupa discutam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum e viața ta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai uite, tu de exemplu puteai sa faci ceva mai constructiv decât să scrii întrebarea asta pe TPU, dar nu ai făcuto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că fiecare are preferințe diferite. Unora le place să dezbată subiecte iar altora să facă gaming.

| dullcat a răspuns:

Eu ma indoiesc ca exista numai persoane care vorbesc 24/24 despre droguri si alcool.Doar pentru ca ai asistat la asemenea discutii, nu inseamna ca numai la asta se rezuma sfera de interes a respectivilor. laughing