| whitelore00 a întrebat:

Cum credeti ca vor reacționa copiii noștri când vor află ca mergeam la școală pe timp de pandemie, război, cutremure? Ajungem precum părinții nostri laughing

No mama.Eu mergeam pe război la școală și nu ma plângeam ca am primit 2 exerciții ca temă la matematică... Noi primeam câte 1-2-3 pagini. Ce vorbesti?
Eram o generație de bronz...

Nu ca voi care vreti 7 Plăci zburătoare. CU CE DRACU VA AJUTA?
laughing laughing laughing

7 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

"pe timp de pandemie"
Nu s-a mers fizic la școală în timpul pandemiei. Am stat în fața calculatorului și majoritatea s-au făcut că ascultă ce zice profesorul.
"război"
Războiul e în Ucraina, nu la noi.
"cutremure"
Au fost două cutremure de 4, 7 și respectiv 5, 2 pe scara Richter. Care-i baiu' așa mare? Unde stau eu (în zona Transilvaniei) nici nu s-a simțit. Au fost într-adevăr câteva școli stricate de cutremure prin Oltenia, dar elevii erau în vacanță când s-a produs cutremurul.

| Hammurabi a răspuns:

Grea întrebare.
Eu chiuleam și pe timp de liniște și pace, așa că sper ca viitorii mei copii să nu afle niciodată ce făceam eu. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din fericire nu e război și în pandemie toată lumea a stat acasă. Așa că nu cred că îi va impresiona cu ceva. Pe de altă parte bunicii noștri chiar mergeau la școală pe timp de război.

| Freya1 a răspuns:

Nu a fost chiar asa dezastru la noi, dar da, orce poveste din timpurile astea pentru copii noștri în viitor vor fi mai ciudate cum a fost și pentru noi a parintilor nostri(dacă lumea se va dezvolta altfel).

| whitelore00 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Aprobat și susțin dar sigur o să inventam ceva ca să îi impresionam laughing

| whitelore00 explică (pentru Hammurabi):

EXACT dacă află e beleaalaughing

| whitelore00 explică:

Ma jurr ca e adevărat