| UtilizatorTotiPentruUnu a întrebat:

Cum creez o pagina pe fb?confused
fundabig grin!

Răspuns Câştigător
| AddaXD a răspuns:

Buna.
Trebuie sa intri pe facebook si sa te duci pe pagina altcuiva. Daca nu sti nicio pagina poti intra pe amea ( uite link-ul : http://www.facebook.com/pages/
SwEeT-FuNy-/216054398409843? sk
=wall ). Dupa ce ai intrat te uiti in stanga. Sub poza, like-uri, etc o sa vezi niste chestii scrise mai mic cu albastru. Una dintre acele chestii scrise cu albastru este " Creaza o pagina " ( daca ai facebook-ul in romana, daca nu scrie tot asta, dar in engleza ). Dai click pe " Creaza o pagina " apoi iti vor aparea 6 patratele care au fiecare cate o imagine. Ala este motivul paginii, trebuie sa alegi un patratel si sa completezi ce iti cere. Dupa, la pasul unu trebuie sa alegi o imagine pentru pagina din calculatorul tau. Dai " Incarca o imagine " adica prima varianta scris cu albastru. Pasul 2 este ca sa chemi prietenii pe pagina ta, nu e obligatoriu, poti trece mai departe. Dupa trebuie sa scrii informatiile de baza si dupa sa dai " Continua " Apoi alegi numele paginii si te duce pe pagina unde poti posta pe perete, sa adaugi poze sau sa faci ce vrei tu sa faci cu pagina. Sper ca te-am ajutat si ca ai inteles. Succes cu pagina si daca vrei poate te uiti si pe a mea ( ai link-ul mai sus ). :)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am cont pe Facebook. Dar cred ca este foarte simplu. Intrii pe site si iti scrii acolo adresa de mail, nume de familie, prenume, parola, sexul si ziua de nastere. Este simplu

| UtilizatorTotiPentruUnu explică (pentru anonim_4396):

Nu ziceam de cont, ci de pagina=]]] cont am:/
...

| TheDreamerGirl a răspuns:

Daca,,fb" ar insemna facebook, pot sa te ajut. Deci, pentru inceput, scrii la google,, facebook,, (cred ca asta stiai deja). Apoi, intr-un loc de pe pagina ce-ti va aparea, va scrie,, Înregistrează-te
Este gratuit şi va rămâne gratuit.". Dedesubt, ai niste spatii care trebuie completate : Prenume, Nume de familie, E-mailul tau, Reintrodu E-mailul, Parola noua, Sunt si Zi de nastere. Le completezi, dar ai grija, ca trebuie sa ai de la 15 ani in sus ca sa-ti faci cont. Dai pe inregistreaza-te si gata. Apoi iti editezi contul, iti faci prieteni...happy

| UtilizatorTotiPentruUnu explică (pentru TheDreamerGirl):

Nu ziceam de cont, ci de pagina=]]] cont am:/

| innamaria a răspuns:

Am facut exact asa cum spunea AddaXD, insa in loc sa-mi creeze o pagina imi creeaza cont straight face. nu stiu ce as putea sa mai fac pentru ca am nevoie urgent!

Întrebări similare