Http://www.google.ro/......Http?/url
Aici gasesti tot ce vrei sa afli.Eu am citit si este foarte interesant ce scrie mai ales ca te invata multe lucuri pe care nu trebuie sa le faci.:*
Toate orasele unde circula masini sunt poluate de gaze desi nu sunt ofensive pentru majoritatea oamenilor
Fumatul... ala e clar, cel mai des viciu si gasesti pretutindeni oxigen combinat cu nicotina..., si uite ce frumos ti se baga in plamani
Fiecare om lasa bacterii in aer atunci cand respira, milioane de bacterii, nu ai cum sa traiesti sanatos sau sa nu te imbolnavesti de cel putin 30-40 de ori pe viata ^_^
ETC! :d
Constient si inconstient. Cei constienti trebuiesc eradicati, iar cei inconstienti trebuiesc invatati.
O. O cristofer, ai dat dovada de o ratiune rara
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ceea ce ai zis tu desi aveam intentii similare cu "purificarea omenirii"
Uite-te la ce ai prin casa si intreaba-te din ce sunt confectionate.Mobila-paduri taiate, PC-baraje care schimba cursul natural al apei, Aragaz-gaze obtinute prin foraje etc.
Grav, si in multe cazuri inconstient, pe considerentul de ignorant ca natura se reface imediat.Desi,face si el parte din ecosisteme, odata ce incepe sa faca ce vrea prin natura, se afecteaza si pe sine.