Abilitatea de a spune nonsensuri în prezența unei persoane care nu-ți provoacă aversiune. Râsete la etajul 11 al unui bloc de 10 etaje. Sau ceva puțin mai complex.
Prietenia este atunci cand simti ca ti-ai da viata pentru celalalt si l-ai ajuta si-n cea mai grea situatie. Insa prietenul e si acela cu care te distrezi si faci toate nebuniile planetei Dar na, mai rar se gasesc prieteni adevarati!
Cu riscul de-a ma repeta, voi defini din nou prietenia, convinsa fiind ca aceste cuvinte scrise aici nu vor avea intensitatea simtirilor mele, caci in fond este vorba tot de o iubire, dar o alta forma de iubire.
Asadar, pentru mine, prietenia inseamna bataile inimii mele intr-o alta fiinta, o copie fidela a zambetului meu transplantata pe buzele ei, un transfer reversibil de ganduri si o substituire de simtiri.
Omul caruia ii ofer prietenia este o proiectie a fiintei mele, si prin excelenta un autoportret upgradat.Este un alter ego intr-un alt timp si un alt spatiu.
Singurul rău pe care l-as face in mod intentionat unui prieten, ar fi sa nu il iau cu mine pe"drumul fara de intoarcere", caci venim pe lume singuri, si suntem obligati sa plecam... la fel.
Alecsandra95 întreabă: