NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

218 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pinkystyleツ a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt happy.

| OanaVlad a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti happy Daa

| LoL a răspuns:

Bineinteles ca as prefera ca acea persoana sa ma accpete asa cum sunt pentru ca aceea e dragoste adevarata...in schimb daca incearca sa ma schimbe atunci e clar ca nu are sentimente fata de mine...si nici eu nu as incerca sa schimb persoana respectivsa asa cum m am indragostit de el asa il voi iubi pana la moarte cu bune si cu rele

P.S. ma refer la persoana cu care chiar iti imparti toata viata

| elleme a răspuns:

Pai parca putin din amandoua... Daca persoana iubita incearca sa te schimbe inseamna ca te iubeste, si iti vrea binele dar o sa aleg a 2-a varianta pentru ca daca mar iubi cu adevarat mar accepta asa cum sunt, cu tot cu defectele mele.
Pa, pa!

| ema69 a răspuns:

Daca motivele pentru care doreste sa te schimbe sunt bine intemeiate, atunci se poate accepta dorinta de a te schimba.De ex. daca obisnuiesti sa faci lucruri care sa iti faca rau tie sau celor dragi, si cel iubit incearca sa te faca sa deschizi ochii si sa vezi ca nu bine asa cum procedezi.Desigur ca au dreptate si cei ce spun c in iubire trebuie sa accepti nu sa incerci sa schimbi,insa sunt totusi lucruri pe care le poti afla despre cel pe care il iubesti,doar dupa ce sentimentul este bine infipt in inima ta, si atunci sa incerci sa faci ceva in sensul asta.Mie personal mi-ar place sa fiu acceptata iar daca ceva nu i-ar conveni, sa imi spuna iar eu sa fiu cea care hotaraste ce e de facut...

| ÐaÍÍÍa a răspuns:

Adevarul e ca nimeni nu poate schimba pe nimeni; schimbarea poate interveni numai din interiorul cuiva. Daca cel ce iubeste vrea sa schimbe ceva la cel iubit, intai trebuie sa-l convinga pe acesta de necesitatea schimbarii.Sigur ca ideal ar fi sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem; de altfel, in mare, asa se si intampla.Insa mici schimbari se pot face si ele chiar se fac,constientizate sau nu, fiindca orice relatie presupune "rodaj",potrivire in sensul micilor renuntari sau acceptari de dragul bunei functionari. Poate e cam tehnica explicatia mea, insa mi se pare cea mai usor de inteles. Daca exista vointa comuna de a face o relatie sa mearga si chiar sa dainuie, fiecare individ implicat va face mici concesii sau chiar mici compromisuri.In ceea ce ma priveste, atata vreme cat nu mi se cere sa renunt la esenta a ceea ce eu insami sunt, pot face mici modificari ce tin de aparenta spre binele amandurora.Numai bine.

| ostea a răspuns:

Cînd iubești cu adevărat accepți respectiva persoană așa cum este ea nefiind nevoie de schimbare.

Mie nu îmi place ca cineva să ma modeleze dupa bunul plac, să încerce să mă transforme în ceea ce nu sunt, în ceea ce nu pot fii, mereu nu mi-a plăcut asta.

Dacă persoana iubită ar încerca să îmi facă asta, sincer, m-aș depărta de el și în final ași pune punct relației.
Poate sună cam dur dar nu permit nimănui să îmi fure felul meu, originalitatea, esența mea.

Deci prefer ca persoana iubită să mă accepte așa cum sunt.

| Florinel a răspuns:

Cum au spus si ceilalti este bine sa te accepte asa cum esti daca te iubeste,dar tu ai niste defecte care nu le ai aratat pana in,, prezent" ei, poate sa incerce totusi sa le corecteze.

| ozulll a răspuns:

Prefer prima varianta, pentru ca intr-o relatie trebuie sa se ajunga la compromisuri de ambele parti. Si in plus daca vrea sa te schimbe inseamna ca vrea sa te apropie de ceea ce considera perfectiune. Deci e de bine.

| bebetho a răspuns:

Aş prefera să mă accepte aşa cum sunt dar aş vrea să-mi spună dacă o deranjează ceva la mine poate mă convinge şi incerc să îndrept defectu'.

| Lime a răspuns:

Pai se spune ca daca te iubeste te accepta asa cum esti, dar pe de alta parte un prieten care te atentioneaza cand gresesti este un prieten adevarat. In principiu sa ma accepte asa cum sunt din unele puncte de vedere (chestii pe care nu le pot schimba) dar nu m-as supara sa imi atraga atentia daca fac ceva rau (ce poate fi schimbat) cu conditia sa nu fie badaran...

| Isabela96 a răspuns:

Cel mai bine e sa o accepti asa cum e pentru caca incerci sa o schimbi nseamna ca nu o iubesti pe ea ci pe cel/cea schibata

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Pai...Cel mai bine ar fi sa te accepte asa cum esti pentru ca daca vrea sa te faca cum vrea el/ea inseamna ca sentimentele sunt niste iluzii create de nemiloasa dragoste.

| darkhell217 a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt desigur

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt si cred ca asa va face

| BOOBZen a răspuns:

Sa ma accepta asa cum sunt, ce relatie ar mai fi daca persoana iubita vrea sa fii altfel

| YoungHomie a răspuns:

Depinde nu stiu eu am 18 ani am un an cu pr meu si inainte eram foarte copilaroasa faceam nu mai prostiitonguelaughing si nu prea ii convenea si mi-a zis sa ma schimb nu nu mai pentru mine ci pentru amandoi si acum sunt mai matura ca inainte. nu stiu sigur ce sa zic dar presupun ca daca el vrea sa te schimbe vrea in bine thinking eu acum am mai multa incredere in mine depinde noh ti-am zis de persoana fiecare cu parerea lui eu chiar m-am schimbat in bine pentru o pers de 17 ani atunci eram prea copil si nici eu nu ma simteam bine ca unii imi spuneau ca am o varsta si atitudinea mea e de copil de 10 ani happy in mai multe privinte m-am schimbat dar in binetongue

| sagetator a răspuns:

Depinde cum privesti lucrurile. Cred ca cel mai bine este sa te accepte asa cum esti pentru ca asta este iubire, dar in acelasi timp cred ca e bine sa incerce sa te schimbe daca iti alegi un drum gresit in viata, daca faci anumite lucruri care iti fac rau si tu nu vrei sa recunosti acest lucru.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te accepte asa cum esti, deoarece daca incearca sa te schimbe inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, si vrea sa fi pe placul lui/ei, iar daca incearca sa te modeleze... Cam acelasi lucru.
Eu oricum as prefera sa ma accepte asa cum sunthappy!

| Ady93 a răspuns:

Cate un pic din amandoua, nu trebuie sa incerci sa schimbi persoana iubita sa fie perfecta, dar daca exista lucruri care te deranjeaza trebuie sa incerci sa le schimbi, cum ar fi lucruri mici. Dar persoana iubita trebuie sa fie iubita pentru cine e el/ea.

| VORTEX a răspuns:

Buna,eu prefer si cred ca asa este si normal ca persoana iubita sa ma accepter asa cum sunt si sa ma iubeasca asa cum sunt cu bune si cu rele.

| MadutzaB a răspuns:

Cel mai bine este cand te accepta asa cum esti, atunci este iubire, poti fi sigura de asta. Daca persoana respectiva incearca sa te schimbe inseamna ca nu te accepta si implicit isi arata doar interesele.Nu mi-ar placea ca persoana iubita sa imi zica mereu "Nu imi place asta, nu mai face asa" sau "Nu imi place aia termina!".
Cred ca este armonie intr-o relatie cand ambii accepta calitatile si defectele celuilalt asa cum sunt.

| Muhteşem a răspuns:

Hmm,nu as accepta daca persoana iubita ar incerca sa ma schimbe, deoarece NIMENI NU ESTE PERFECT. Poate ca daca as gresi in anumite cazuri sau as face ceva necugetat as incerca sa imi indrept greseala si sa nu se mai repete. Daca ma place sau daca ma iubeste ar faceo pentru ceea ce sunt si cum sunt, nu poti schimba o persoana doar pentru faptul ca nu iti place felul ei/lui de a fi.Nu as lasa pe nimeni sa ma schimbe pentru ca nu as mai fi eu ci persoana pe care si-o doreste el.Cine ma place, ma place si asa cum sunt cu defecte si calitati! Pa, pa!

| Hibriiiid a răspuns:

Nu merita sa te schimbi pentru nimeni, cine te iubeste te iubeste asa cum esti. Daca nu te accepta asa cum esti inseamna ca nu e persoana potrivita langa care sa iti petreci viata.

| SashaPieterse a răspuns:

Cred ca e mai bine sa te accepte asa cum esti.

| MihaelaDart a răspuns:

Este o vorba in popor, de obicei barbatul cand intra sub papucul femeii dupa casatorie, femeia il schimba dupa bunul plac.

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Persoana iubita ar trebui sa te accepte asa cum esti ca daca nu inseamna ca nu te iubeste cu adevarat...

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Este mai bine cand pers iubytha te accepta asa cum esti, daca' tot te iubeste te vede si dupa defecte si toate fitele lui' de incepator gagicar
dar mie mi'ar placea sa imi spun ain fata ce crede despre mine, sa nu ma ia cu usurelu ca devin agresiva pe dreku' da ce's eu? papusika lui sa fiu perfecta? mai bine iti zice verde in fata ce crede, sa te poti schimba daca' rei (in cazu meu nu) da macar sa stii motivu daca' iti da papucii. (vrea sa'mi dea papucii da deja sunt incaltat happy )
prefe sa ma modelez eu asa cum vreau, el daca' vrea parerea da nu mai mult
deci ii mai fain sa te accepte asa cum estti, da' eu prefer sa inerce sa vb cu mine in fata sa imi zica prerea...nu ca ar conta pentru mine da noh' sa nu mor proasta

| MihaelaMihaa a răspuns:

Buna! Cel mai bine e ca persoana care.cum spui tu:"persoana iubita" e sa te accepte asa cum esti. Daca el/ea te iubeste cu adevarat te va accepta dar daca nu te iubeste dupa cum spune ea/el poate vrea sa te schimbe sa fi cum vrea el/ea.Nu il/o intereseaza cum esti tu cu adevarat.Mult noroc in dragoste! Sper ca te-am putut ajuta!