NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| skumpic96 a răspuns:

Cand te accepta asa cum e

| Bya_6465 a răspuns:

Cand te accepta asa cum estiwinking

| sandapetcu a răspuns:

Parerea mea este ca persoana de langa tine trebuie sa te accepte asa cum esti, pentru ca la inceput s-a indragostit de imaginea ta (exact de ceea ce esti si vei fi nu de ceea ce ar fi vrut sa fii). Cand cineva incearca sa te schimbe nu accepta doar in cazul in care intr-adevar ceea ce faci sau eu stiu modul in care procedezi este gresit si face rau celor din jur. asta e parerea mea fii tu!

| dolly_2106 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat...te accepta sa cum esti...

| tinkutza_4745 a răspuns:

Sigur ca ar fi preferabil ca persoana iubita sa te accepte asa cum esti, daca doreste sa te schimbe inseamna ca nu te place pentru felul care esti ...si la urma iubirea e ca sa te accepti reciproc cu toate calitatile bune sau mai putin bune...

| xAdiinax a răspuns:

Daca el te iubeste, te va accepta asa cum estibig grin

| ioana_3527 a răspuns:

Persoana care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti ar trebui sa te accepte asa cum estihappy

| mortex100 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti...

| kisskisskiss a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti deoarece in asta consta IUBIREA: sa accepti toate defectele celuilalt, sal accepti asa cum este cu bune si cu rele

| Marshkaa a răspuns:

E inevitabil ca la un moment dat celalalt sa nu vrea sa schimbe ceva la tine, insa acest lucru ar trebui discutat in mod deschis, sincer, oricat de greu ar putea fi. a te ascunde de cealalta persoana nu e o solutie. cel mai bine e ca tu sa il accepti pe celalalt si sa incerci sa te apropii de el, urmand ca el, la randul lui, iubindu-te, sa se apropie de tine si sa te accepte.

| cristy_8053 a răspuns:

Clar ca e cel mai bine atunci cand persoan iubita te accepta pentru ceea ce esti.Un sfat privind comportamentul tau sau orice altceva e binevenit dar e binevenit in masura in care tu esti pregatit sa il accepti si sa fii de acord cu el.

| beautifulshaman a răspuns:

Buna.Da,normal ar fi sa te accepte asa cum esti, dar gandeste-te putin, oare persoana iubita nu vrea sa te schimbe spre binele tau? Daca acea persoana este pentru tine persoana iubita, logic ar fi ca si tu sa fii pentru ea persoana iubita iar daca esti persoana iubita inseamna ca te iubeste (logic) asa ca pe el il doare cand tu gresesti si vrea sa va faca viata mai simpla amandurora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt. Daca ma "modeleaza" asa cum vrea el, eu consider ca voi fi exact ca celelalte iubite dinaintea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o mai buna armonie, este bine sa te lasi modelat unul pe celalalt dar totul pina la o limita.prea multa modelare,inseamna subjugare si crede-ma, stiu ce spun, iar subjugarea duce la distrugerea casniciei.D-zeu sa te apere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu se naste perfect,prin urmare,necesita sa se adapte. Chiar si cei ce si-au gasit persoana ideala,mai au parte de certuri,fapt ce demonstreaza ca perfectul nu exista. Totusi,este bine sa fi maleabil,intr-o oarecare masura. Prin urmare,cred ca raspunsul meu, ia un pic din amandoua variante. Da, este bine sa te accepte asa cum esti si DA, e bine sa fi si putin modelat/a. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e o persoana,, rea '' adica el e un golan si ea e cuminte, atunci nu am nimic impotriva, ca fata sa schimbe baiatul... sa-l faca mai,, bun '' dar mai bine este sa accepti persoana asa cum e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele variante sint in regula pentru ca nici unul din noi nu sintem perfecti,exista mereu ceva ce poate fi mai bun in noi, ce poate fi modelat, numai sa fie ceruta din inima si iubire.MULT NOROC.

| DaW a răspuns:

Sa te aaacccepte asa cum esttii

| Rochelle a răspuns:

Dac aceea persoana te iubeste inapoi te va accepta asa cum esti happy

| Vlafo a răspuns:

Eu as prefera toate la un loc, daca ar fi o persoana de la care sa ai ce invata, dar in ziua de azi foarte putini mai stiu sa te aduca pe calea cea buna. Suntem inconjurati de energie negativa si asta strica totul, dar orice om trebuie sa stie ce vrea de la viata. Spre exemplu "mizeria", poti folosi mizeria sa cresti un pom si sa mananci merele sanatoase din el sau poti s-o pui intr-un pahar, s-o bei si sa ti se faca rau de la ea. In ambele cazuri mizeria, ramane mizeria, actiunea ta, a transformat-o in energie pozitiva sau negativa. Pune-o spre exemplu in modul ca "Omul cat traieste invata", dar sa inveti din greseli si cel mai important e sa stii cand ai gresit. Daca alegi sa traiesti cu un om care nu are nici un viitor si nici o speranta pe ziua de maine, care traieste mai mult in aer decat in pamant, mai tarziu o sa-ti blestemi zilele, dar nu mai poti da timpul inapoi. In dragoste totul se schimba, daca iubesti din suflet nu ai cum sa nu te schimbi pentru persoana iubita, eu personal as face-o zi de zi ca sa-i demostrez cat de mult o iubesc. Daca vrei cu adevarat asta.

| crina_2867 a răspuns:

Bine inteles ca atunci cand te accepta cum esti este mai bine... si totusi daca nu iar cunveni ceva tiar spune si tu ai incerca sa te corectezi (evident daca e cazul ) parerea mea

| any1508 a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt sa crede-ma ca o face...

| shim a răspuns:

Sint de acord,ii mai bine cind te accepta asa cum esti,, insa de multe ori prin comportamentul acesta ti se pare ca pers raceste fata de tine(am simtit aceasta), e dureros(parerea mea)

| lory_8987 a răspuns:

Daca o persoana ar vrea sa te schimbe inseamna ca nu ii place ceva la tine dar exista posibilitate ca acea persoana sa te schimbe intr-un om\persoana mai bun\buna asa ca ar trebui sa vezi schimbarea ca pe o oportunitaate(in unele cazuri), dar dac acea persoana vrea sa te schimbe numai ca sa isi faca singur pe plac atunci ar fi mai bine sa te accepte asa cum esti

| evy99 a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt.

| zuzugurl97 a răspuns:

Dupa parerea mea acea persoana daca te iubeste te accepta asa cum esti tu...

| Mihai_9068 a răspuns:

Cum as prefera. Cel mai bine o persoana iubita sa te accepte asa cum esti ca doar te iubeste. Dragostea orbeste totul in cale si doar pe tine te vede alt fel. Pentru tine persoana de linga tine este totul. Parerea mea

| dyana_5637 a răspuns:

Pai atunci cand te acceta asa cum esti esti daca intr-adevar tine la tine si te iubeste

| meea20070 a răspuns:

Ciao."persona iubita" e acel sau aceea ce niciodata nu iti v.a dori raul.deci daca iti cere ceva ce este contrar a ceea ce gandesti nu te pripi cu ganduri negre incearca sa vezi rezultatul daca este pozitiv adauga ceva bun sau te face mai frumoasa in doi e unul care vede celalalt toti dorim ca persona de langa noi sa fie mai inteligenta mai frumoasa mai sexi mai ceva in toate vedem greselile de ce sa nu o spunem mereu spune ce vezi ce gandesti ce ai schimba daca e iubire e binevenit se incearca se urmareste rezultatul si pai daca e e ne schimbam daca nu o discutam si pai sa nu uitam cand iubesti si sti ca ceva il face fericit pe cel de langa tine de ce sa nu o faci iubirea nu se schimba nu se modeleaza ramane la fel restul se poate schimba si modela

| gabytza_1133 a răspuns:

Pay trebuie sa te accepte asa cum esti, cu bune sau cu rele, daca incerci uh sau el sa va schimbati nu e bine caci faceti o lupta dupa care va urma despartirea... funda?big grin